Foto z K750i

Moderátor: Rudi
zrovna o té výdrži bych pochyboval, N6230i jsem nabíjel co 2 dny, i když je pravda, že v té době jsem volal vcelku dostSkejT píše:ja jsem se rozhodl pro N6230i
+ vetsi vyrdz baterie (zjistoval jsem od spolupracovniku cca. 4-6 dni dle uzivani)
odolnější v čem? že můžeš vyměnit kryty?SkejT píše:+ odolnejsi
jsem byl taky rozhodlý, ale když vidím, jak často se reklamuje, tak kvalita nic mocBulda píše:vem N73 muzu doporucit
objednal jsem to pres Vodafon samoobsluhu,tak to budu teda zvedavejopravdu me 750 vydrzela max.2 dny,N6230i mame jako podnikovy mobil a vydrz je opravdu 4 dny.To je pro me rozhodujiciDrGis píše:zrovna o té výdrži bych pochyboval, N6230i jsem nabíjel co 2 dny, i když je pravda, že v té době jsem volal vcelku dostSkejT píše:ja jsem se rozhodl pro N6230i
+ vetsi vyrdz baterie (zjistoval jsem od spolupracovniku cca. 4-6 dni dle uzivani)
u SE mám ověřeno 3 a víceodolnejsi myslim,jako normalni uzivani,kdyz jsem mel 750 tak me trapil joystick a bylo to neprijemneodolnější v čem? že můžeš vyměnit kryty?SkejT píše:+ odolnejsi
jenom upozornění k N6230i - v posledních dodávkách přicházejí s polámaným zámkem zadního krytu, tak si to před zakoupením prohlédněte
Buď v klidu já jsem si telefon taky takhle objednal a žádnej problém nebylSkejT píše:objednal jsem to pres Vodafon samoobsluhu,tak to budu teda zvedavejopravdu me 750 vydrzela max.2 dny,N6230i mame jako podnikovy mobil a vydrz je opravdu 4 dny.To je pro me rozhodujiciDrGis píše: zrovna o té výdrži bych pochyboval, N6230i jsem nabíjel co 2 dny, i když je pravda, že v té době jsem volal vcelku dost
u SE mám ověřeno 3 a víceodolnejsi myslim,jako normalni uzivani,kdyz jsem mel 750 tak me trapil joystick a bylo to neprijemneodolnější v čem? že můžeš vyměnit kryty?
jenom upozornění k N6230i - v posledních dodávkách přicházejí s polámaným zámkem zadního krytu, tak si to před zakoupením prohlédněte
to je MAJLOUYANEK píše:no co člověk to názor já mám k800 a spokojenost fotky dělá super má už blesk žádný diody já mám mobil na zábavu a to telefonování je až druhotný
nebudu sebou tahat foták když venčim psa poptřebuju mít vždycky po ruce na momentky a v práci se mi hodí na mp3 a videa nehledě že už má možnost vod operátora i televizy
jinak foto :
No yankův pes se tak i ve skutečnosti jmenuje....SkejT píše:to je MAJLOUYANEK píše:no co člověk to názor já mám k800 a spokojenost fotky dělá super má už blesk žádný diody já mám mobil na zábavu a to telefonování je až druhotný
nebudu sebou tahat foták když venčim psa poptřebuju mít vždycky po ruce na momentky a v práci se mi hodí na mp3 a videa nehledě že už má možnost vod operátora i televizy
jinak foto :,ten hral v Masce ne
![]()
Tak z K800 to uz jsou v hodne slusne kvalite,na to ze je to porad z mobilu
N73 je smartfoun N70 taky ale starší. N73 má jemnější displej než N70, Ale více řečeno bude tady...DaveS píše:nechce se mi zakladat tema kdyz uz se to resi, ale nevite co umi a co neumi N73 oproti N70 a K800i ??? N73 je muj jasnej favorit.
v létě jsem na tom byl stejně, 3 měsíce s 6600 a měnit se mi nechtělo, jenže pak se do mého života připletla Nokia 7610 a mám jí doteď s maximální spokojenostíkujon píše:Já měl jak k750i, tak 6230i. Jak už sem psal, SE bych si nevzal, jelikož ten joystick fungoval jak kdy a rozhodně to není záležitost právě toho jednoho kousku. Baterka opravdu nicmoc, mě osobně vydržela něco málo pod 2 dny. Pravdou je že SE má lepší foťák s autofocusem, leč na občasnou momentku mi stačí i 0,31Mpix v mojí současný 6230 a na lepší fotky si vezmu digitál.
Jinak teda ale výjimečně souhlasim se zemim, měl sem asi dva tejdny nk6600 a byl to moc fajnovej telefon. Mít užší rozměry, tak si ho snad i nechám
diky, mrknu se na to, stejne mam uz asi na 95% vybrano ze pudu do N73 sem verny nokiiFáboš píše:N73 je smartfoun N70 taky ale starší. N73 má jemnější displej než N70, Ale více řečeno bude tady...DaveS píše:nechce se mi zakladat tema kdyz uz se to resi, ale nevite co umi a co neumi N73 oproti N70 a K800i ??? N73 je muj jasnej favorit.
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... c433%2c403
Ja sem mel vzdycky jenom nokie, sem takovej ten typ cloveka co si jednou za cas koupi lepsi vec klidne si i priplati a pak si to necha treba 3-4 roky.... mam nokii 3510 uz asi 5 let je to muj 3ti telefon v zivote, kdyby mi mati nevyprala N 3310 v pracce tak bych ji mel treba do ted.Sharky008 píše:ja se rozhodoval mezi 750 a 6230i a vzal jsem nokii, foptak moc nevyuzivam , a kdyz jsem je videl vedle sebe, tak jsem vzal nokii je prece jen vetsi kočka.
jj taky mám. zatim spkojenost, co ty? hele kde bereš aplikace? zatim jich moc neni....Zemi píše:Jsem si pred par dny poridil nastupce me milovane 6600 a tak jsem majitelem Nokie E50...Krasnej prcek smartphone...