já tam mám taky dost práce ale když tam přijdu tak nastartuju a jedu se projet.... zbývá mi udělat jeden tapec a kufr, motor jen přeleštit, no a nějaký pykačoviny....fufu píše:..... já se teď pořád přemlouvám, abych šel něco dělat na garáž, vyměnil jsem ty žluté hadičky za stříbrné, no přišel za mnou Prassat a povídá (páč je vodoinstalatér), že to vypadá jak hadice od hajzlu, tak jsem na to chvílu koukal
, no a šli taky pryč, teď tam dávám nějaké černošedé a vypadá to dobře
..... když nevíme co by, tak to najdem v OBIgeorg píše:já tam mám taky dost práce ale když tam přijdu tak nastartuju a jedu se projet.... zbývá mi udělat jeden tapec a kufr, motor jen přeleštit, no a nějaký pykačoviny....fufu píše:..... já se teď pořád přemlouvám, abych šel něco dělat na garáž, vyměnil jsem ty žluté hadičky za stříbrné, no přišel za mnou Prassat a povídá (páč je vodoinstalatér), že to vypadá jak hadice od hajzlu, tak jsem na to chvílu koukal
nevíte kde bych sehnal takovou tu silnou oboustranku???
zatim to potahnu alcantarou a uvidíme nožná že dojde i na ten laminát ...fufu píše:..... když nevíme co by, tak to najdem v OBIgeorg píše:já tam mám taky dost práce ale když tam přijdu tak nastartuju a jedu se projet.... zbývá mi udělat jeden tapec a kufr, motor jen přeleštit, no a nějaký pykačoviny....fufu píše:..... já se teď pořád přemlouvám, abych šel něco dělat na garáž, vyměnil jsem ty žluté hadičky za stříbrné, no přišel za mnou Prassat a povídá (páč je vodoinstalatér), že to vypadá jak hadice od hajzlu, tak jsem na to chvílu koukal
nevíte kde bych sehnal takovou tu silnou oboustranku???![]()
..... a už jsi se rozhodl jak uděláš tu muziku
koukni občas do stylingu, je to tam i s fotkama, mám borbet x8, vlastně jsem koukal že jsi mi je kdysi i radil, takže jsem v podstatě dal na tebefufu píše:Panda: a jaký kola jsi si nakonec vybral