Off Topic
Moderátor: Dave0401
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Off Topic

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
upirveliky píše:in,ale na kavkaze...
a co ti brání být průkopníkem u nás?
Naposledy upravil(a) Luke_TDI dne 20 bře 2007 12:43, celkem upraveno 1 x.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
ani nemluv mam toho hafo, ale TF stiham 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ja jel rano na 7 a jelo se vphode.. cesta busem utikala rychle... celou rudnou jel bus v levem pruhu a auta v pravemV-Y-V-I píše:Já jel ná Báňu hodinu (ku*va) normální cesta mi trvá cca 20 minut.
Na letňákách vzorek jak cyp a i tak to byl mazec.

tak dneska dostal muj zimni Faťan asi celkem ranu.....chudak 
no snad mu nic nebude....

no snad mu nic nebude....

myslim ze CSOB....zjistim to, ale bral jsem to nejlevnejsi co bylo, tak tam asi nic extra nebude
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kuwa tebe raz zavřouUňak píše:jakou máš pojistku nemáš u kooperativy s dodatkovým živlem???

Tak už jsu zpátky pánove, živej a zdravej. Udělal jsem si rekord Karviná - Brno 7 hodin. 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jede sanitka. V ní řidič, lékař, sestřička a student na praxi. Jedou a najednou z ničeho nic řidič pouští volant a chytá se za krk. Dusí se, oči má někde na čele. Sestřička nelítostně popadne lékárničku a praští řidiče do hlavy. Tomu hned přestal záchvat, chytá volant a jedou dál.
Najednou padá na podlahu lékař, chytá se za krk a válí se tam, přitom se dusí. Sestřička zase popadne lékárničku a praští silně lékaře do hlavy. Ten se hned zvedne a posadí a jedou dál jako by se nic nestalo.
Student v praxi celý v šoku obrací se na lékaře: "Jsem ve 3. ročníku a znám jen teorii, žádná praxe, ale v životě jsem neslyšel o takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?"
Lékař flegmaticky odpovídá:
"To neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel..."
Najednou padá na podlahu lékař, chytá se za krk a válí se tam, přitom se dusí. Sestřička zase popadne lékárničku a praští silně lékaře do hlavy. Ten se hned zvedne a posadí a jedou dál jako by se nic nestalo.
Student v praxi celý v šoku obrací se na lékaře: "Jsem ve 3. ročníku a znám jen teorii, žádná praxe, ale v životě jsem neslyšel o takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?"
Lékař flegmaticky odpovídá:
"To neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel..."
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
bree raaano....
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
Si furt ztěžujte... (remix and spol) já vycházím teďka do roboty a tuning forum uvidím až tak kolem sedmé (půl sedmé když se zadaří :-/
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
já si ale nestěžujiF.l.a.n.e.l. píše:Si furt ztěžujte... (remix and spol) já vycházím teďka do roboty a tuning forum uvidím až tak kolem sedmé (půl sedmé když se zadaří :-/

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Dobré ráno !!!
Kluci jedni ušatí !
Já mám nějaké zalepené oči...a nechce se mi z postele
Kluci jedni ušatí !

Já mám nějaké zalepené oči...a nechce se mi z postele
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
děkuji strýčku Joshi...ještě teda chvilinku poležím...ale fakt jen chvilinku
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
už lezu !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%