Možná by bylo dobré rozebrat zde ,kdo a co upravil na svém autě nebo kdo ještě něco chystá!
Oficiální srazy začínají už příští měsíc nejvyšší čas!!!

Moderátor: fonz
no uvidíme možná to pojede i líp!!!! ale co je důležitě že skoro za poloviční spotřebuPipotuning píše:No jooo podle tveho podpisu jde usoudit co za car jsis pořídil!ALe už to nepojede tak jako astřice co?
ono příjde na to pokud budeš jezdit pořád stejně tím že to pojede dřív nebudeš to muset víc točit tak ta spotřeba teoreticky zůstane stejné možná i klesneblázen píše:dá se jít výš,ale s každým koněm jde spotřeba nahoru,záleží co chceš..dan7211 píše:však otom mluvim po chipu ze 110PS na 146PS a krouták na se zvedne na nějakých 330NMblázen píše:zesrat spotřebu,... těch 110k se dá taky dost pozvednout
Tak jasne že točit to musíš ale je rozdíl jestli to už bere od 1900 nebo od 1700ot/minblázen píše:stoupne, když ti změní software zvednou ti plnící tlak,.. točit aby to jelo to budeš muset dycky
Tak to už musí byt extrem to chipnout o 36 koníTo bych se i bal to hazet na maximum!dan7211 píše:však otom mluvim po chipu ze 110PS na 146PS a krouták na se zvedne na nějakých 330NMblázen píše:zesrat spotřebu,... těch 110k se dá taky dost pozvednout
Ty to je standartní chip os bitpoweru a věřím tomu ,že na požadavek by to šlo i víc! Ale pak asi na vlastní zodpovědnost jak tam máš turbo tak 30% výkonu udávajíPipotuning píše:Tak to už musí byt extrem to chipnout o 36 koníTo bych se i bal to hazet na maximum!dan7211 píše:však otom mluvim po chipu ze 110PS na 146PS a krouták na se zvedne na nějakých 330NMblázen píše:zesrat spotřebu,... těch 110k se dá taky dost pozvednout
půjde i víc,ale z turba je pak fén a víc se opotřebovávají ložiska, i těch 30k navíc má za následek kratší životnost .... ale pokud se turbo zahřívá pomalou jízdou než se mu nakládá a pak se nechá pomalu schladit - pomalou jízdou nebo nastartovaným vozem tak vydrží dlouho..dan7211 píše:Ty to je standartní chip os bitpoweru a věřím tomu ,že na požadavek by to šlo i víc! Ale pak asi na vlastní zodpovědnost jak tam máš turbo tak 30% výkonu udávajíPipotuning píše:Tak to už musí byt extrem to chipnout o 36 koníTo bych se i bal to hazet na maximum!dan7211 píše: však otom mluvim po chipu ze 110PS na 146PS a krouták na se zvedne na nějakých 330NM
jak jsem jel na dovolenou tak jsem jel s lehkou nohou za 11L.a s těžši nohou to ani nechcu vědětblázen píše:řek bych max 12... na 15 se dostanu možná já, a to opravdu když jedu pořád do mrtva.. 15 už je moc
Heh to mi naštěstí žere tak max 11 a to jedině s nohou na podlaze!duduš píše:jak jsem jel na dovolenou tak jsem jel s lehkou nohou za 11L.a s těžši nohou to ani nechcu vědětblázen píše:řek bych max 12... na 15 se dostanu možná já, a to opravdu když jedu pořád do mrtva.. 15 už je moc
já jel s lehkou nohou za 8l.. a to mi jde do válců 2x tolik směsi jak tobě,..duduš píše:jak jsem jel na dovolenou tak jsem jel s lehkou nohou za 11L.a s těžši nohou to ani nechcu vědětblázen píše:řek bych max 12... na 15 se dostanu možná já, a to opravdu když jedu pořád do mrtva.. 15 už je moc
jo to jsem jel ale po dalnici s lehkou nohou a naloženy.Ale jinak doma jezdim o kolo 7.5-9La s tvrdši nohou o kolo 10-12l-100km.do Prahy zajedu na skoro celou nadrž.blázen píše:řek bych max 12... na 15 se dostanu možná já, a to opravdu když jedu pořád do mrtva.. 15 už je moc
nemáš nějaké čidlo špatné? lambdu? ta spotřeba se mi zdá opravdu dostduduš píše:jo to jsem jel ale po dalnici s lehkou nohou a naloženy.Ale jinak doma jezdim o kolo 7.5-9La s tvrdši nohou o kolo 10-12l-100km.do Prahy zajedu na skoro celou nadrž.blázen píše:řek bych max 12... na 15 se dostanu možná já, a to opravdu když jedu pořád do mrtva.. 15 už je moc