Super,pak dáme řežbu po síti. Udajně by to mělo tam simulovat celý svět jako ve hře... no uvidíme.
Už jste šli s baterkou? Já jo. A jednu věc vím nabeton. Jak se všechno stínuje... heh až na mě vyletí zpoza rohu nějakej medvěd tak mi asi povolej svěrače.
Tak jak bylo poznamenáno,Stalker je venku,oficiálně vyjde až za 4 dny ale na torrentech už je ke stažení. Otázkou je jestli funkční... Zatím vyčkávám a až bude opravdu ověřenej že od té či oné grupy maká tak ho sosnu,na full orig čekat nebudu,odkládaj to u nás pořád... Až bude tak bude. Jinak kdyby někdo měl konečně svoje screeny s vobludama,sem s nima.
Conscious píše:Tak jak bylo poznamenáno,Stalker je venku,oficiálně vyjde až za 4 dny ale na torrentech už je ke stažení. Otázkou je jestli funkční... Zatím vyčkávám a až bude opravdu ověřenej že od té či oné grupy maká tak ho sosnu,na full orig čekat nebudu,odkládaj to u nás pořád... Až bude tak bude. Jinak kdyby někdo měl konečně svoje screeny s vobludama,sem s nima.
Jdu nakupovat.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Conscious píše:Tak jak bylo poznamenáno,Stalker je venku,oficiálně vyjde až za 4 dny ale na torrentech už je ke stažení. Otázkou je jestli funkční... Zatím vyčkávám a až bude opravdu ověřenej že od té či oné grupy maká tak ho sosnu,na full orig čekat nebudu,odkládaj to u nás pořád... Až bude tak bude. Jinak kdyby někdo měl konečně svoje screeny s vobludama,sem s nima.
Jdu nakupovat.
Taky už nakupuju. Hele musím ti to napsat... ten tvůj avatar je hrozný psycho...
Jdu nakupovat.
Taky už nakupuju. Hele musím ti to napsat... ten tvůj avatar je hrozný psycho...
Jakej avatar ? Ma tam jen svoji fotku...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Před chvílí jsem někde četl že oznámili dvojku která by to měla dovysvětlit a přinést ty prvky které byly z jedničky vypreparovány. Ale dřív než za 3 roky asi nebude.
gloom píše:A na jakých sestavách to paříte, ať vím, jestli si to mám taky koupit.
Já mám starou vykopávku,ale zatím stačí no... U single full verze ale nevím,zatím nakupuju.
Athlon64 3700+
1GB RAM DDR400
256MB PCIe GF7300GT
Hej hoĎte sem už někdo nějakou vobludu nebo sem postnu oficiální screeny.
Tak to tě docela lituju. Protože s touto grafikou si toho moc nezahraješ. Možná to rozjedeš na min. detaily, ale to pak vypadá úplně divně.
Já mám ATI Radeon X1950 Pro 512MB a musel jsem také snižovat detaily.
Uvidíme... Zatím ale jsem Betu hrál vše na max na 1600x1200 i přes Hamachi takže počítám že rychlost se sníží max. o 40 procent,takže když zachovám plný detaily tak by 1024x768 mohla zvládnout i bez nutnosti overclocku. A to mi stačí jako. Bohužel zatím stále nakupuju,jde to 12KB takže mám zatím staženo 40 procent... kua a to jako mě sere asi víc,chci si to vyzkoušet páč mám tu hru předobjednanou jako originálku. Abych to kdyžtak zrušil kdyby jako něco... Jinak furt mastím betu - respektive se procházím po prázdných mapách a prohlížím možnosti schovávaček až zase s kámošem zasedneme na Hamachi. Heh pak dám vědět jak to maká až to konečně dososnu. Rychlejší by ale bylo kdyby mi to někdo vysmažil a poslal poštou hehe.
No, uz mame cernobyl doma... tak jsem zvedava, zatim jsem videla jen tu uvodni sekvenci a pekne
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Spitfire píše:no za par tejdnu tam jedu, uvidime jak autenticky to fakt bude
Si tu uzij, budouci svetlusko
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed