samolepky nemam ale mam zas pohar za 3 mistoEskláda píše:tak a já mam dvě ty samolepky.. zima tam byla neskutečná..

Koubas za 2.
Skoda ty zimy
Fakt?No vidíš!ARV6 píše:samolepky nemam ale mam zas pohar za 3 misto![]()
Koubas za 2.
Skoda ty zimy
Achjo...ty dnesni lidi...vyrid,ze ji pozdravujuhattori_hanzo píše:Fakt?No vidíš!ARV6 píše:samolepky nemam ale mam zas pohar za 3 misto![]()
Koubas za 2.
Skoda ty zimyA to jsi pořád říkal že to nepojede!
![]()
Omlouvám se že jsem nedorazil,ale Soňe nějakej naprosto cizí čůr*k zasranej stříknul když vystupoval z autobusu do očí nějakej slzák nebo něco!Nejdřív to vypadalo v pohodě ale včera jí to začalo zase pálit,dostala nařízeno ležet a vykapávat takže jsem byl s ní...Nechápu co z toho měl,zmrd zkurvenej!![]()
Jinak koukám zajímavá sešlost tam - dvě Zka,Ečko,ještě něco co tam není vidět tam bylo?
Ty Zka tam byly 3kusy, ale asi po 15minutach zmizeli...hattori_hanzo píše:Fakt?No vidíš!ARV6 píše:samolepky nemam ale mam zas pohar za 3 misto![]()
Koubas za 2.
Skoda ty zimyA to jsi pořád říkal že to nepojede!
![]()
Omlouvám se že jsem nedorazil,ale Soňe nějakej naprosto cizí čůr*k zasranej stříknul když vystupoval z autobusu do očí nějakej slzák nebo něco!Nejdřív to vypadalo v pohodě ale včera jí to začalo zase pálit,dostala nařízeno ležet a vykapávat takže jsem byl s ní...Nechápu co z toho měl,zmrd zkurvenej!![]()
Jinak koukám zajímavá sešlost tam - dvě Zka,Ečko,ještě něco co tam není vidět tam bylo?
no první jsi prospal a druhou akci najdeš snad zde http://tuning-sokolov.cz/wrenklin píše:a kdyze to je a hlavne kde ze to je