Anděl píše:
to je vul!!!!!!!!!!!!!!!!!

taky bych raci nejakyho japonce nez italaR@ZOR píše:Je tam 1.7D 40kW. Jezdi to super.. Na fritak uz ma cca 5t.km. Davam to 1:1 s naftou.. Akorat v zime to snaz zamrzaAlik píše:jakej je v tom motor??
unu taky chutna fritak
Kdyz to nekde na krizovatce vorostujes, tak ty za tebou si pripadaj, jak ve fronte na hranolky
Ja mam Boshe a mam jeste 2 nahradni, takze me to tak nesereAnděl píše:Alík: Vidím, že jsi si ho už přidal do podpisuTeď až bude teplo, tak bych jezdil tak 80% oleje a 20% nafty.
![]()
Až pojedeš k Brutusovi, tak si poruč. 2x kuřecí křidýlka a ten olej, co jse to na něm smažilo do této láhve. A dojedeš si zdarma na oběd.![]()
Jinak já bych to do dodávky nedal, když jsem platil za opravu vstřikovacího čerpadla cca 25tis.No jo LUCAS chce kvalitní naftu.
Ty vole...do kanálu...to by je asi hnaliR@ZOR píše:Ja mam Boshe a mam jeste 2 nahradni, takze me to tak nesereAnděl píše:Alík: Vidím, že jsi si ho už přidal do podpisuTeď až bude teplo, tak bych jezdil tak 80% oleje a 20% nafty.
![]()
Až pojedeš k Brutusovi, tak si poruč. 2x kuřecí křidýlka a ten olej, co jse to na něm smažilo do této láhve. A dojedeš si zdarma na oběd.![]()
Jinak já bych to do dodávky nedal, když jsem platil za opravu vstřikovacího čerpadla cca 25tis.No jo LUCAS chce kvalitní naftu.
![]()
Nejlepsi by bylo podchytit nejakou restauracku.. Maj to lejt do kanalu, nebo to nechat za par, lidem do eco vozu..
Tak to zkus zjistit.. Pak by jsme se nejak domluvili a par barelu bych si vzalBrutus píše:Ty vole...do kanálu...to by je asi hnaliR@ZOR píše:Ja mam Boshe a mam jeste 2 nahradni, takze me to tak nesereAnděl píše:Alík: Vidím, že jsi si ho už přidal do podpisuTeď až bude teplo, tak bych jezdil tak 80% oleje a 20% nafty.
![]()
![]()
Nejlepsi by bylo podchytit nejakou restauracku.. Maj to lejt do kanalu, nebo to nechat za par, lidem do eco vozu..![]()
![]()
U nás se to leje do spešl barelů a firma to odváží...nevim, jak je to zařízený - jestli by se mohlo něco ztratit
R@ZOR píše:Tak to zkus zjistit.. Pak by jsme se nejak domluvili a par barelu bych si vzalBrutus píše:Ty vole...do kanálu...to by je asi hnaliR@ZOR píše: Ja mam Boshe a mam jeste 2 nahradni, takze me to tak nesere![]()
Nejlepsi by bylo podchytit nejakou restauracku.. Maj to lejt do kanalu, nebo to nechat za par, lidem do eco vozu..![]()
![]()
U nás se to leje do spešl barelů a firma to odváží...nevim, jak je to zařízený - jestli by se mohlo něco ztratit
Ale nesmi v tom jeste plavat hranolky
Ten termostat je tam původní, takže má za sebou 9 let žívota a 160t km. Takže si myslím, že vydržel dost.Alik píše:NJN to sou ty auta co maj misto znaku PIC
U!!!!!!!!![]()
hlavne to ma zprevodovany na silu a ne na dragAnděl píše:Ten termostat je tam původní, takže má za sebou 9 let žívota a 160t km. Takže si myslím, že vydržel dost.Alik píše:NJN to sou ty auta co maj misto znaku PIC
U!!!!!!!!![]()
![]()
A když mě fotřík táhl MB, tak ta dodávka měla větší zrychlení, než normálně.
Přece jenom tam má 3x větší stádo koní.
Páčidlem nePeLa píše:A čím budeš otevírat přední dveře???
pockej co tim chces rictPeLa píše:No jo přední světla z GIV