zajeďte si na smíchov mezi nádražim a lihovarem je tam divné uskupení lidí

a Bůh je všemocný

a nemějte SEX

a nechoďte do hospody

já bych na ně poslal RADIKÁLI

nazdar paratkoHensel píše:zdarec jsem se tu dlouho nebyl podívat jak se tu všichni máte?
Wilda píše:nazdar paratkoHensel píše:zdarec jsem se tu dlouho nebyl podívat jak se tu všichni máte?
.....fakt???????? A co mas? Delej, nenapinejHensel píše:Wilda píše:nazdar paratkoHensel píše:zdarec jsem se tu dlouho nebyl podívat jak se tu všichni máte?
čus tak už jsi slyšel tu novinku? Denis ode mě koupil autí a já mám nový![]()
ho vidim relativne casto nazivoLucky píše:Hensel: No to se dělá?? Koukej to sem nakulit a nenapínat
Jinak kdo to tady Hensela nazval párátkem??:lol: Viděl sem ho na fotkách i jendou na živo a můžu vám říct,že potkat ho v noci,tak zahodím peněženku a uteču![]()
to sou ti moderatori, ty muzou vsechnoLucky píše:Hensel: No to se dělá?? Koukej to sem nakulit a nenapínat
Jinak kdo to tady Hensela nazval párátkem??:lol: Viděl sem ho na fotkách i jendou na živo a můžu vám říct,že potkat ho v noci,tak zahodím peněženku a uteču![]()
ok tak tedy pro Vás sem něco hodímLucky píše:Hensel: No to se dělá?? Koukej to sem nakulit a nenapínat
jj změnímgismo píše:Hensel:jak to myslis, ze by to na sidlisti nevydrzelo, hehe
Jo zmen si podpis
![]()
oba vime ze mas ruku jak ja stehnoHensel píše:lucky to je prostě takový to poštuchování lidi co choděj cvičitkurna mě sere, že to ted vůbec nestíhám
aspon jako kureci stehnoWilda píše:oba vime ze mas ruku jak ja stehnoHensel píše:lucky to je prostě takový to poštuchování lidi co choděj cvičitkurna mě sere, že to ted vůbec nestíhám