Davidoff píše:tak ted ty kola vypadaj jeste lip sou opravdu krasny
díky vono právě to co mně štvalo že na fotkách a v realu vypadaly jinak,konečně se mně povedly vyfotit i když jsou to jedný z nejobyčenějších kol tvarově :O)
¨jizdní vlastnosti,sedí to o dost lip tvrdší je to fakt o chloupek že to ani není poznat,koleje nebo tak trošku to tahá zavolant ale vubec žádnej extrem.jinak na 156tky a 147mičky se dávaj v cizině klidně i 19náctky takže 18není vubec extrem.jinak mám pneu 225/40r18.kdyžtak nahod fotky tvýho auta OT mi vubec nevadí ba naopak jestly nevadí jinejm lidem tak mně ne,rád se podívám na pěkný auta:O) strejda má taky 147 červenou 1,6 twin.
Tady mám zatim jedinou fotku na nových kolech.Je to jen z mobilu.Vím,že by to chtělo posadit o pár cm dolů,ale mě to zatím takhle vyhovuje.časem třeba nějaký podvozek pořídím.Jinak klasika 215/45/17
morda píše:Tady mám zatim jedinou fotku na nových kolech.Je to jen z mobilu.Vím,že by to chtělo posadit o pár cm dolů,ale mě to zatím takhle vyhovuje.časem třeba nějaký podvozek pořídím.Jinak klasika 215/45/17
hm luxusní teda no
super volba jo jo snížit je první co mně napadne při pohledu na auto :O)
ale i tak to holce červené sluší
mno nevím teda, jestli se mně líbí víc, než ty, co jsi měl předtím...a vzadu by to chtělo trošku podložky asi...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:mno nevím teda, jestli se mně líbí víc, než ty, co jsi měl předtím...a vzadu by to chtělo trošku podložky asi...
Hele je to asi zase jen o tý blbý fotce,pač Toory měli ET 47 tuším a tyto mají 35.
jo je to možný, tam vzadu to totiž vypadá, že je ten lem hodně přes to kolo....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
morda píše:Tak tady je to nafoceno v lepší kvalitě,ale je to taky z mobilu.Dal jsem i detail,aby bylo vidět ET.
pěkný ale dal bych tam jiný pneu něco jako 205/40 r17 a podvozek -40mm dolu a bylo by to super.ale je to pěkný moc
Když jsem nedávno kupoval pneu tak jsem měl nabídku na Pirelli 205/45-17,ale bál jsem se že by to s tímhle profilem bylo na Alfu až moc tvrdý.Ale ten podvozek snad už brzo bude.Mám na výběr buď -35 a nebo -45.Myslím,že mě bude stačit -35.
nevím no já bych dal spíš tu druhou možnost -45 :O) ale zas te centimetr není žádnej zas tak velkej rozdíl.jinak nevím já mám pneu 225/40r18 a ideal spokojenej jak cíp :O)
no centimetr když si to takhle řekneš tak to nic není, ale na autě to poznat je, byl bych pro -45
a profil by to chtělo nižší ale tak zase chápu že ti jde hlavně o praktičnost
na tý fotce ze zadu už je vidět, že to kolo je tak akorát s lemem, takže v pohodě, pěkný
Panda píše:no centimetr když si to takhle řekneš tak to nic není, ale na autě to poznat je, byl bych pro -45
a profil by to chtělo nižší ale tak zase chápu že ti jde hlavně o praktičnost
na tý fotce ze zadu už je vidět, že to kolo je tak akorát s lemem, takže v pohodě, pěkný
Jezdím 2000km měsíčně a s toho 1400km do práce ve 4lidech.
Jestli se potkáme v Mimoni tak to budeš moct zkouknout osobně
pěkný pěkný
hele teď jsem v Brně potkal černou alfu jak máš ty, na RH ZW1 kolech, docela brutalitka, líbila se mně moc, mám někde i fotku v mobilu, hodím pak sem, třeba ji znáš...