no a kde mam foto? sem zvedavejJirkaking píše:Zadní diodová světla BMW z jumbo led, dělám je poprvé a asi i naposledto je slušná pakárna.

Světla hotový ještě nejsou, protože nebyli didoy, musel jsme ještě 70 ks doobědnat. až dorazí vrhnu se na druhý, pak budem muset ještě dát vhodný odpory ale to až za provozu. Ok přivez to uvidíme co jsi tomu udělal .o))).máca píše:no a kde mam foto? sem zvedavejJirkaking píše:Zadní diodová světla BMW z jumbo led, dělám je poprvé a asi i naposledto je slušná pakárna.
jako ze uz sou hotovy? ele mam pro tebe jeste jeden supr kseft, dneska sem ladil auto na dalku a nejak sem ho "doladil"
tak ho v patek vezmu na sraz a uvidime
Tak yjsou to první a poslední světla co jsem kdy dělalVelbloud píše:sorry že do toho takhle vstupuju... ale já se s tím tak ani ne*eru.. zapnu klasickou brusku a už jsem si takhle zbrousil dvě žárovky... ještě doufám, že budou svítit
jinak ty světla zněj dost dobře... přemýšlím že bych si brzdovky udělal taky diodový ;o)) jsem zvědavej jak s tím dopadneš ;o)
tak koukám že jsi byl rychlejší... jak vidím tu Tvou práci... asi bych s tím trpělivost neměl.. moooc pěkný... fakt super práce ;o)
Jaaaaara píše:Zdravim...tak uz jsem taky nahodil Jirkovy neony a mile me prekvapily - svitej opravdu skveleOpravdu naprosta spokojenost a i podle hodnoceni zmamych vypadaj super
![]()
To Jirka: zejtra nejpozdeji se ozvu s dalsi objednavkou na kamosova Civica, jen musime zmerit delku...
Jo a diky moc za super pracicku!