BMW for Ilegaltuner

Moderátor: T-O-M

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

Tak už mohlo být málem po bawu, jsem to včera málem nasral do negra v žigulu :vztek:

Jedu si tak pianko 80--90 km/h do kopečku a za horizontem v protisměru morgoš odbočuje přez plnou čáru tak dupnu na brzdu 15m smyk a předním nárazníkem jsem ho líznul. na levo ještě jela dodávka a osobák a v tom smyku mně to na ně táhlo tak jsem pustil brzdu spomalil dal spátečku a jel tiho negra seřvat. Zrovna jel z pohřbu do restaurace na chlastačku :evil:

na bávu nic není ta lišta kterou jsem se ho dotkl už idřená byla :wink:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Ilegaltuner píše:Tak už mohlo být málem po bawu, jsem to včera málem nasral do negra v žigulu :vztek:

Jedu si tak pianko 80--90 km/h do kopečku a za horizontem v protisměru morgoš odbočuje přez plnou čáru tak dupnu na brzdu 15m smyk a předním nárazníkem jsem ho líznul. na levo ještě jela dodávka a osobák a v tom smyku mně to na ně táhlo tak jsem pustil brzdu spomalil dal spátečku a jel tiho negra seřvat. Zrovna jel z pohřbu do restaurace na chlastačku :evil:

kuRwa,co vy tam u te Ostravy delate :( ,to by me teda dost nasralo zrusit bawo a jeste k tomu s nejakym niggas v zigulu.Myslim,kdyby byl stred tak by to ten pan RóM uz nerozchodil a nemusel by nikam spechat :wink:

Jak to dopadlo,kdyz jsi ho dojel :? Pozval te taky na trachtu,nebo jak?

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

SkejT píše:
Ilegaltuner píše:Tak už mohlo být málem po bawu, jsem to včera málem nasral do negra v žigulu :vztek:

kuRwa,co vy tam u te Ostravy delate :( ,to by me teda dost nasralo zrusit bawo a jeste k tomu s nejakym niggas v zigulu.Myslim,kdyby byl stred tak by to ten pan RóM uz nerozchodil a nemusel by nikam spechat :wink:

Jak to dopadlo,kdyz jsi ho dojel :? Pozval te taky na trachtu,nebo jak?
Ne jsem na něho řval jak na psa.Mněl jsem už chut ho tam skopat,ale bylo mi to blbé, když tam bylo hafo lidí co s ním bylo na tom pohřbu :D
Nejvíc mně sral jak mi furd říkal "bracho" :( to už jsem nevydržel a říkal jsem mu, že ještě jednou mi řekne bracho tak ho zabiju :evil:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Někdy se ptám, kde blacks vzali řidičák a STK :(

máca

Příspěvek od máca »

T-O-M píše:Někdy se ptám, kde blacks vzali řidičák a STK :(
a kdo tvrdi, ze to maj? tady na severu jezdi normalne trikrat tejdne do nemec a ani o papirech na auto nemaji sajn a co jim udelaj? nic, daj negrovi pokutu a on to spalci po stovce, pac je preci nemajetnej a prace neni....

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“