Zdravím. jelikož je auto po ťukanci tak chcem koupit přední lampy a díky tomu že tam jsou xenony tak to dát za čočku - takže rovnou angel ajs. Auto je černé tak chci znát váš názor zda koupit černé nebo chrom lampy. A ještě bych prosil jestli jste už někdo kupoval lampy kde je mají cirka nejlevnější. Děkuji
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
No právě jsem stejného názoru jako amogh aby byl kontrast pač od předchozího majitele je i čirá vzádu a tak aby to ladilo ale zas ty černý by podle mě měli také něco do sebe akorat že ted zadek je chrom takže je pak jedině kuchnout s tříknout do černa...
Foto světel které se na 206 dělají http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... e_0167.jpg
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ok jsme stejného názoru
A ted otázka. Vyndal jsme zadní světla zda pujdou rozebrat a ee Takže nevím co stím. Bud sehnat new ,ale nejvíc se mi líbí tyto http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... y_4126.jpg a nebo ty chrom stříknout tím transparent sprejem,ale z venku jedině jakého jste názoru?
Co se ti na tom nelibi? Chromovy svetla je proste uz prezitek...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
No ja nevim... Mozna je to jen muj nazor, ale kdyz vidim klasicky mrom svetla vzadu, tak mi to prijde strasne uhozeny..
jj ja vim, ze se bavime o prednich... Ale me se nelibi ani predni ani zadni v chromu.. Asi sem tim pichl do vosiho hnizda, ale je to MUJ nazor
já bych angel nedával tam kde se vyrábý čiré světla v serii,ale jen tam kde je to jediná vloba jak mít čiré světla, angely už jsou komerční záležitost-originalita je pryč
swedak píše:já bych angel nedával tam kde se vyrábý čiré světla v serii,ale jen tam kde je to jediná vloba jak mít čiré světla, angely už jsou komerční záležitost-originalita je pryč
kdyz uz jsme u AE,tak muj nazor je ten,ze AE patri pouze na BMW
swedak píše:já bych angel nedával tam kde se vyrábý čiré světla v serii,ale jen tam kde je to jediná vloba jak mít čiré světla, angely už jsou komerční záležitost-originalita je pryč
Jasně souhlasím.. ja nejsem člověk co plácá věci na auta mě jde o výkon,ale když už se to stalo a kuli xenonum jsou přecejenom lepší čočky a kdo řek že AE se musí zapojit