Bral bych to jako povinnost členů(samozřejmě s rezervou),dále bych vítal účast fandů a kamarádů nejen L4R ale i tuningu obecně.Stromečkáři pls zůstaňte doma nebo příjďte pěšky

Moderátor: Dave0401
ehm sem si říkal že se toho banda chytneF.l.a.n.e.l. píše:Když mám v autě nasbíraných 20 stromečků, můžu přijed???
nikdo se ti nebude smatLuke_TDI píše:To jako mam fakt jezdit i ja s mojim chameleonem? Oni se mi budou smat
Dave0401 píše:nikdo se ti nebude smat nahlasLuke_TDI píše:To jako mam fakt jezdit i ja s mojim chameleonem? Oni se mi budou smat
ja jsem na to uplne zapomel miro holky bereme nebo je nechame na oslave?Uňak píše:budu na oslavě ale zdrhnu i s Lukem
zdrhnem nenápadně sami baby nás budou krýtLuke_TDI píše:ja jsem na to uplne zapomel miro holky bereme nebo je nechame na oslave?Uňak píše:budu na oslavě ale zdrhnu i s Lukem
2DAN: co ty kola? prijedu na 17"ti palcich?
vcera je mel zkouset...tlacim na neho at to uz vyzkousi, ze se za nim zacina tvorit frontaLuke_TDI píše:ja jsem na to uplne zapomel miro holky bereme nebo je nechame na oslave?Uňak píše:budu na oslavě ale zdrhnu i s Lukem
Tak mu proste rekneme kdo pozde chodi sam sobe skodi a je toDan píše:vcera je mel zkouset...tlacim na neho at to uz vyzkousi, ze se za nim zacina tvorit frontaLuke_TDI píše:ja jsem na to uplne zapomel miro holky bereme nebo je nechame na oslave?Uňak píše:budu na oslavě ale zdrhnu i s Lukem