Doufám že ukážeš slymákaSly píše:Prijedu

Jen abyV-Y-V-I píše:![]()
Taky dorazím

Moderátor: Dave0401
Doufám že ukážeš slymákaSly píše:Prijedu
Jen abyV-Y-V-I píše:![]()
Taky dorazím
Slymak bude ted na Renocaru, i kdyz jen social edition. Bez stavitelnych vackovych kol a slicku. Bohuzel jsem bez technicke, takze to s Karvinou vidim blede. Felda ma papiry, tak jestli se zadari, mohl bych prijet. Uvidim, co da vedet.F.l.a.n.e.l. píše:Doufám že ukážeš slymáka
Jen aby![]()
myslim ze se mnou za volantem to muzes prihkasit i na 3.0lbarry píše:chuju...že v 1,3 nebude nikdo rychlejší...
jsem v robote tak bud v klidubarry píše:jj to jo...Wesly dnes můžeš na procházku... (nefouká vítr)![]()
Pokud bude pekne tak by to bylo lepsi driv!Kdyz bude hnusne tak je to fuk!double píše:budu tam, předpokládám, že v 18,00
jarys musíš vyměnit šichtu,nebo přijed na chvilku....lepe to nejde zkloubit....Mr. Yaris píše:22 mi nevyhovuje vůbec, jsu od šesti na noční. Škoda.
Taky vím o jistém člověku, který dělá Tech.Kontrolu bez vozu, kdyby byl zájem, tak by to snad šlo taky nějak zařídit. Do brna nejedu,jsem v práci a volno nedostanu, tak se budu modlit za tu technickouSly píše:Slymak bude ted na Renocaru, i kdyz jen social edition. Bez stavitelnych vackovych kol a slicku. Bohuzel jsem bez technicke, takze to s Karvinou vidim blede. Felda ma papiry, tak jestli se zadari, mohl bych prijet. Uvidim, co da vedet.F.l.a.n.e.l. píše:Doufám že ukážeš slymáka
Jen aby![]()
Diky, melo by to klapnout pristi tyden. Otakza je, jestli budou do te doby udelane stavitelne kola. Auto bude v Brne do te doby, nez bude vse na 100%F.l.a.n.e.l. píše:Taky vím o jistém člověku, který dělá Tech.Kontrolu bez vozu, kdyby byl zájem, tak by to snad šlo taky nějak zařídit. Do brna nejedu,jsem v práci a volno nedostanu, tak se budu modlit za tu technickouSly píše:Slymak bude ted na Renocaru, i kdyz jen social edition. Bez stavitelnych vackovych kol a slicku. Bohuzel jsem bez technicke, takze to s Karvinou vidim blede. Felda ma papiry, tak jestli se zadari, mohl bych prijet. Uvidim, co da vedet.F.l.a.n.e.l. píše:Doufám že ukážeš slymáka
Jen aby![]()
první příspěvek:........a dalšími členy navrhuji: letní kino KARVINÁ sobota 22.4.07 začátek 15.00h,pak pokračování restaurace Tequila Karviná ........Uňak píše:nikdo tady nepíše že v 18 hod buď špatně čtu nebo nevim bych to viděl tak na 15 hod ať může dojet i zdenda
Když tak tě někdo sveze, a můžeš sebou vzít kyblík barvy, aby všichni věděli jaké to bude.madman píše:no ja uvidim co lakovna