Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
jj BMW 740i 300hp od Šímy...jo ten jezdí jak kokottomoking píše:a jeste bavor 7ma na brnenskych 7777 SPZkach ... jezdi jak pirat po Kurvinebarry píše:buzerant jeden vole...jsem mu hodil taky mišku...až vjel strachem do protisměru ale bohužel zrovna od OSP nejel žádný kamion
všechno banda kokotů...Tigra, Golf od Rončky, ten stříbrný G III, jezdí jak chuje...kdy tam zajedeme
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Tak to bude vypadat dobře jak cyp..i když se to vidí spíše na Japoncích..Vojtuch píše:MartinTDi píše:Rudku a budeš to stříkat i do barvy nebo prdíš na to
Předek a zadek p§jde do černé a dveře do laku auta
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
Jo to bude...Snad už lak bude do kopřivnice
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Co se vidí spíše na Japoncích?Robik píše:
Tak to bude vypadat dobře jak cyp..i když se to vidí spíše na Japoncích..

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak tenhle frajer mi nedal prednosta a jeste na me troubil a pres folie jsem videl jak neco machal rukama nevim co ho sralotomoking píše:a jeste bavor 7ma na brnenskych 7777 SPZkach ... jezdi jak pirat po Kurvinebarry píše:buzerant jeden vole...jsem mu hodil taky mišku...až vjel strachem do protisměru ale bohužel zrovna od OSP nejel žádný kamion
všechno banda kokotů...Tigra, Golf od Rončky, ten stříbrný G III, jezdí jak chuje...kdy tam zajedeme

Naposledy upravil(a) Luke_TDI dne 03 dub 2007 23:13, celkem upraveno 1 x.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
To jezdí Šíma s tím bavorem?
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
To je od Šímy !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jojo od simy je to debil ale auto je moc pekne.barry píše:To je od Šímy !

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
přesně tak ...barry píše:buzerant jeden vole...jsem mu hodil taky mišku...až vjel strachem do protisměru ale bohužel zrovna od OSP nejel žádný kamion
všechno banda kokotů...Tigra, Golf od Rončky, ten stříbrný G III, jezdí jak chuje...kdy tam zajedeme a jeste bavor 7ma na brnenskych 7777 SPZkach ...

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Já to viděl jako první na Hondách a EVO.....pokud se pletu mě oprav...barry píše:Co se vidí spíše na Japoncích?Robik píše:
Tak to bude vypadat dobře jak cyp..i když se to vidí spíše na Japoncích..

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
jo tak to já nevím kde jsi to viděl první...ale kontrastní lakování je normál...ale kde má kořeny nevím...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Koreny to ma v komunistickych zemich kde se zhnilotiny natiraji tim co je po rucebarry píše:jo tak to já nevím kde jsi to viděl první...ale kontrastní lakování je normál...ale kde má kořeny nevím...

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Kdyz teda poradate ten srazik v KA i pro fans L4R, slo by s vasim slovenim udelat tricko "L4R fans"? Nejspis si budu objednavat triko TF.Pokud by slo tak bych mel na svych bedrech napis "TF" a L4Rfans zaroven.Nejjednodussi by bylo vzit vase logo a pripsat tam "fans"..Ale kdyz reknete NE, tak se nic nedeje.Jen me to tak napadlo 

no chtelo by to udelat i nase tricka znova 
moje triko nejak po vyprani zmensilo velikost, moje bendzo zvetsilo velikost, tak uz to nejak neklape

moje triko nejak po vyprani zmensilo velikost, moje bendzo zvetsilo velikost, tak uz to nejak neklape

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Díky Joshi
No těch blbů tu jezdí více. Ještě bych pridal to vola s červenou oktávkou s černou kapotou a nárazníkem v plniči. KIS 11 11 Vymatlaná hlava.

No těch blbů tu jezdí více. Ještě bych pridal to vola s červenou oktávkou s černou kapotou a nárazníkem v plniči. KIS 11 11 Vymatlaná hlava.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevim jestli uz to tady nekdo daval, ale tak jsem z nudy mrknul na Prerovsky Tuning Club.......a co jsem nenasel....
http://www.tuningclubprerov.cz/srazy.htm 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Pokud bude prerov tak snad 1.-3. 6 = června... tam ten kveten musi byt spatne napsany,si myslim.Josh píše:Nevim jestli uz to tady nekdo daval, ale tak jsem z nudy mrknul na Prerovsky Tuning Club.......a co jsem nenasel....![]()
http://www.tuningclubprerov.cz/srazy.htm
mluvil jsem dnes s pořadatelem a asi ne...není to ještě definitivní ale sami tomu moc nevěří !
až to bude jisté bude to na jejich WEBu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Tak proc to tam maji???Ja uz chtel hlasit volno v robotebarry píše:mluvil jsem dnes s pořadatelem a asi ne...není to ještě definitivní ale sami tomu moc nevěří !

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Joshi chceš do Brna?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj kawa ninja ZX6tka, je to kokotenko noViking píše:Hoši a to jste asi v létě neviděli Šímu na motorce-myslím fest želuna Kawa. Jak nás v tajném benga autě OSC 14-96 bral v Dětmarkách , tak mi normálně spadla brada až na vajcaNormálně ten kokot má asi strážného anděla, který je fakt pracant