wesly.TDI píše:to bys ondrovi neudelalfelda píše:ondra nechtěj at ti říkam remix 2
Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
Mám to v plánu uvidím jak Luboš...a v pátek máme firemní akci ale chci jet oktávou po faceliftu, f dízlu a f čiptjuninku a s Viktorem a s Blankou od Igora a možná s Joshem když bude chtít a se slikama od Rudka a 1,5h v klidu...tomoking píše:Brno pyczo !barry píše:mě už taky jede
Synci nevíte něco o nějaké srazu teď o víkendu v okolí Ostravy? asi Mošnov? psal mi kámoš
kuva 200 km a hned se z toho kazdy posere... sednes do O1 f dyzlu pyczo f cziptuninku pyczo f kombajnu a jsi tam za 1,5 hodiny
a ještě SPZ mě nezajímá mám antiradar
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:Mám to v plánu uvidím jak Luboš...a v pátek máme firemní akci ale chci jet oktávou po faceliftu, f dízlu a f čiptjuninku a s Viktorem a s Blankou od Igora a možná s Joshem když bude chtít a se slikama od Rudka a 1,5h v klidu...tomoking píše:Brno pyczo !barry píše:mě už taky jede
Synci nevíte něco o nějaké srazu teď o víkendu v okolí Ostravy? asi Mošnov? psal mi kámoš
kuva 200 km a hned se z toho kazdy posere... sednes do O1 f dyzlu pyczo f cziptuninku pyczo f kombajnu a jsi tam za 1,5 hodiny
a ještě SPZ mě nezajímá mám antiradar
muzu se zavesit za tebe a diky vzdusnemu vaku za tvym kcharem mi to pojede rychleji ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tomo...nevím tak na 8 Grand Prix takže kolem 6 bo bude asi kolona už před autodromem
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Kluki tohle se mi moooc líbí, co vy na to??
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=25203
asi se budete muset regnout, nebo kdo se chce juknout, tak mu po ICQ pošlu svůj Nick a heslo
Kuwa, že by další půjčka
asi se budete muset regnout, nebo kdo se chce juknout, tak mu po ICQ pošlu svůj Nick a heslo
Kuwa, že by další půjčka
I zde:Viking píše:Kluki tohle se mi moooc líbí, co vy na to??
asi se budete muset regnout, nebo kdo se chce juknout, tak mu po ICQ pošlu svůj Nick a heslo![]()
Kuwa, že by další půjčka
http://forum.e30.cz/krasne-bmw-e30-325ix-t38893.html
Ten modrý bramborák z Orlové?? Myslím, že je ještě k mánífelda píše:Nevíte jak dopadl TOM s tím prodejem toho báva???Sly jak kupoval feldu tak nad tím uvažoval,a ted ho vidím stát v rohu na parkovišti hlídaném u lázní,stojí tam jak na výstavě....fakt krasavec,a už asi tři dny nejel.....nevíte už to prodal???
Josh píše:Kup ho ty a netrap se![]()
V aute se vyspis, ale s bytem se neprojedes
felda -nejsem remix 2 ale proste jeste presne nevim co bude tak sem nebudu psat neco kdys jeste nevim,ale uvazuju o 5 bmw ale nevim jestli to vyjde.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
tak synci vstavame a makame.. nekteri maji zitra volno tak musi dneska zabrat 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
breee raaano.. no vis jak mesic do predu hlasenou.. 
jinak treba robit na aute.. sakra kopr musim stihat... vcera jsem poresil jednu stranu naraniku co byl na pitchu, tak dneska dorobim i tu druhou .. a vecer to vezu na dodelani tomu lakyrnikovi.. snad to bude pred koprem vsechno v laku a stihnu to dat na auto
jinak treba robit na aute.. sakra kopr musim stihat... vcera jsem poresil jednu stranu naraniku co byl na pitchu, tak dneska dorobim i tu druhou .. a vecer to vezu na dodelani tomu lakyrnikovi.. snad to bude pred koprem vsechno v laku a stihnu to dat na auto
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jinak taky mam v planu vymenu zadnich brzd a nalakovani trmenu.. tak to bych chtel v ten patek stihnout 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
remixu, ty asi moc nemas rad svoje zuby ze??? 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ne, protoze kvuli nim jdu dnes k zubari
ale jinak se o ne nebojim

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
ok.. tak ti to nebude aspon vadit jak se "potkame" 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to je dobre 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
kluci kluci 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jinac taky vsem g00d morning jsem myslel ze nevstanu a to jsem sel vyjmecne spat uz ve dvanact
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani