TermoTec + V6

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Tuner.X

Příspěvek od Tuner.X »

Beaver píše:
Tuner.X píše:zpět k tématu,má to cenu použít tu pásku na sériové svody?neprasknou tím teplem? :?
U Rencka zadny teplo, podobne jako vykon, motor nevytvori :lol:

Nicmene, na slabsich motorech bych se zrejme nejakeho nebezpeci nebal. A pokud prasknou, budez mit dobry duvod nechat udelat poradny z nerezu :wink:
to jsou ale blbý fory :D ,pořádné svody budou,ale až časem
Supra mk3 turbo

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Anděl píše:
Tuner.X píše:zpět k tématu,má to cenu použít tu pásku na sériové svody?neprasknou tím teplem? :?
Můžou a nemusí. Vzhledem ktomu, že litina "nemá ráda" rychlou změnu teplot, tak by právě mohla pomoci. Je to ale jen má dedukce.
Většinou to ale nemá velký smysl, protože sériové svody jsou krátké a proto ani ztráta teploty plynů není velká.

EDIT: A ještě dodám, že tato páska je už jen takovou třešničkou na dort. Takže začít tímto je holý nesmysl. :wink:

Za tento příspěvek mě ale Idaho nepochválí. :oops:
A proč ne? Mylsíš, že neprodávám radši lidem ukterých vidím výsledek namísto nesmyslnéhovyhazování penez za nic? Divil by se skolik lidi mi volá / přijde si pro neco a nakonec odchází s něčím levnějším ( nebo bez ničeho ) protože jsem jim vysvetlil že je to zbytečná nebo nevhodná investice...... ( Sem proste spatnej obchodník :D ) ...Což si o opletech svodu zrovna nemyslím, protože to bývá v současné době druhá věc kterou "tuneři" udelají po instalaci špatne odstíneného vzduchového filtru :D - instalace pásky jim pomůže ( i když nevědomky ) teplo alespon trosku omezit, výkon to nepřidá, ale alespon částečne to pomuže napravit chybu, kterou udelali práve tou nesmyslnou instalací otevřeného filru :D

zákazník, který koupí / naistaluje neco co skutečně funguje a projeví se to tak že to sám pocítí, je potenciálně hodnotnější zákazník do budoucna ( bude invetsovat dál ), než zákazník který utopí naráz 10tis a nevidí výsledek - za čas bude zklamán a přestane investovat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Idaho píše:
Anděl píše:
Můžou a nemusí. Vzhledem ktomu, že litina "nemá ráda" rychlou změnu teplot, tak by právě mohla pomoci. Je to ale jen má dedukce.
Většinou to ale nemá velký smysl, protože sériové svody jsou krátké a proto ani ztráta teploty plynů není velká.

EDIT: A ještě dodám, že tato páska je už jen takovou třešničkou na dort. Takže začít tímto je holý nesmysl. :wink:

Za tento příspěvek mě ale Idaho nepochválí. :oops:
A proč ne? Mylsíš, že neprodávám radši lidem ukterých vidím výsledek namísto nesmyslnéhovyhazování penez za nic? Divil by se skolik lidi mi volá / přijde si pro neco a nakonec odchází s něčím levnějším ( nebo bez ničeho ) protože jsem jim vysvetlil že je to zbytečná nebo nevhodná investice...... ( Sem proste spatnej obchodník :D ) ...Což si o opletech svodu zrovna nemyslím, protože to bývá v současné době druhá věc kterou "tuneři" udelají po instalaci špatne odstíneného vzduchového filtru :D - instalace pásky jim pomůže ( i když nevědomky ) teplo alespon trosku omezit, výkon to nepřidá, ale alespon částečne to pomuže napravit chybu, kterou udelali práve tou nesmyslnou instalací otevřeného filru :D

zákazník, který koupí / naistaluje neco co skutečně funguje a projeví se to tak že to sám pocítí, je potenciálně hodnotnější zákazník do budoucna ( bude invetsovat dál ), než zákazník který utopí naráz 10tis a nevidí výsledek - za čas bude zklamán a přestane investovat..
Já jsem právě stejně špatnej obchodník a občas bych si nafackoval. :D Jinak to co js napsal 100% souhlas. 8)
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

petet

Příspěvek od petet »

ja mám taky 3S-GE ale to je celica 5.gen rok 90-93 jo kde jste tu pásku u nás sehnali a na kolik přišla???
taky chci ty svody omotat až ke kompenzátoru

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

petet píše:ja mám taky 3S-GE ale to je celica 5.gen rok 90-93 jo kde jste tu pásku u nás sehnali a na kolik přišla???
taky chci ty svody omotat až ke kompenzátoru
http://www.dicompracing.com/ 8)
Honda VF 750C Magna 65kw

elviiis

Příspěvek od elviiis »

sory za TO

anděli nechci rejpat je to jen otázka. Proč jsi nacpal tolik peněz do rencka aby mněl v 1.6ce 130koní když jsis mohl koupit crx nebo civic který máj v 16. 125 , 131 , 150 a 160koní a nebo když chceš francouze tak saxo VTS ?

Není to rejpání jen otázka :wink:

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: TermoTec + V6

Příspěvek od Mike Mad »

elviiis> protoze tuning? :twisted:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Mike Mad píše:elviiis> protoze tuning? :twisted:
Přesně tak. 8)
Honda VF 750C Magna 65kw

elviiis

Příspěvek od elviiis »

to jo ale kdy by ty prach nacpal do tuho VTi tak tam má 200koní to je taky tuning 8)

eric
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eric »

elviiis píše:to jo ale kdy by ty prach nacpal do tuho VTi tak tam má 200koní to je taky tuning 8)
psssst, to ceka na me ... :lol:

jps

Příspěvek od jps »

elviiis píše:to jo ale kdy by ty prach nacpal do tuho VTi tak tam má 200koní to je taky tuning 8)
v čem jezdíš ty?? to není rejpání, jen otázka! myslíš, že by se nenašlo nic, za co bys to moh vyměnit??

elviiis

Příspěvek od elviiis »

po prvdě řečeno asi ne. Mám nejvykonější litr na světě. má od série 100koní a 130NM :lol: Jinak měl jsem i nissana 200sx 1.8turbo CRX apd. Myslím si že když chceš za málo peněz moc koní tak turbo a když chceš nadupanou tamosféru tak VTi VVti atd. Myslím že vzít jako základ 1.6 90koní když spousta jiných 1.6 má o desítky koní víc je na prd. Ale zase je fakt že když někdo vyždíma ze žigula 150koní tak je to frajer 8) Tzn že pokud vyždímal s rencka NA 130koní na motoru tak je dobrej. Ale kdyby to usílí vynaložil řekněme na saxu když je na francouze tak má koní 180 a vzhledem k lehkosti saxa by to byla raketa :) A myslím že saxo je vhledově podstatně hezčejsí. Je to jedinej francouz kterýho uznávám. Ale pokud má pro anděla jeho rencek citovej význam tak je to bez debat. 8)

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

A co ze je to za auto ???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Daihatsu charde GT-ti je to litr v turbu 3válce 12ventilů dohc 74KW/6500ot. Do dnes si drží titul nejvýkonějšího litového seriově vyráběného auta. Jde s něho v poho vymáčknout přes 200koní. V kladně jezdí jeden co má 211koní.

jps

Příspěvek od jps »

tříválcovej litr 200k?? to musí bejt teda fest nafouklý :? kolik že máš ty??

elviiis

Příspěvek od elviiis »

já zajíždím takže teď jedu tak na 80 procent. Ale už mi končí cyklus tak tam nahážu nesmysli co jsem nakoupil takže budu mít cca 120 až 130koní. Ještě přemýšlí nad věčím turbem a to bych se dostal na nějakých 130 až 140Ps. Pokud seženu někoho kdo mi upraví jednotku tak koupím i vstříky palivovou pumpu a vstřikování vody a mohl bych se dostat na až na 150PS. Těch 211koní je už opravdu hodně investic a už te chce jiné střeva.

jps

Příspěvek od jps »

:hmm: poslední OT k tomuhle autu! klobouk dolu, před takovou pilou, ale radši bych měl 150k v 3L , než 200 v litru :wink:

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Taky poslední OT. Charade GTti je srdcovka. Mněl jsem CRX prelude 200sx atd. 200sx jedno stavím a kámošem a zase bych jedno chtěl žádne auto mne tak nedostalo. GTti je prostě sranda autíčko. Neříkam že nejsou lepší to určitě jsou. Ale je to něco jako někdo ladí mini tak já ladím GTti :) To je důvod proč chápu že někdo ladí třeba renaulta megane 1.6. Pokud je to pro něj srdcovka nebo ho to auti nečim dostalo tak proč ne. 8)

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“