Anděl píše:Tuner.X píše:zpět k tématu,má to cenu použít tu pásku na sériové svody?neprasknou tím teplem?

Můžou a nemusí. Vzhledem ktomu, že litina "nemá ráda" rychlou změnu teplot, tak by právě mohla pomoci. Je to ale jen má dedukce.
Většinou to ale nemá velký smysl, protože sériové svody jsou krátké a proto ani ztráta teploty plynů není velká.
EDIT: A ještě dodám, že tato páska je už jen takovou třešničkou na dort. Takže začít tímto je holý nesmysl.
Za tento příspěvek mě ale Idaho nepochválí.

A proč ne? Mylsíš, že neprodávám radši lidem ukterých vidím výsledek namísto nesmyslnéhovyhazování penez za nic? Divil by se skolik lidi mi volá / přijde si pro neco a nakonec odchází s něčím levnějším ( nebo bez ničeho ) protože jsem jim vysvetlil že je to zbytečná nebo nevhodná investice...... ( Sem proste spatnej obchodník

) ...Což si o opletech svodu zrovna nemyslím, protože to bývá v současné době druhá věc kterou "tuneři" udelají po instalaci špatne odstíneného vzduchového filtru

- instalace pásky jim pomůže ( i když nevědomky ) teplo alespon trosku omezit, výkon to nepřidá, ale alespon částečne to pomuže napravit chybu, kterou udelali práve tou nesmyslnou instalací otevřeného filru
zákazník, který koupí / naistaluje neco co skutečně funguje a projeví se to tak že to sám pocítí, je potenciálně hodnotnější zákazník do budoucna ( bude invetsovat dál ), než zákazník který utopí naráz 10tis a nevidí výsledek - za čas bude zklamán a přestane investovat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz