Dan píše:ale ve skutecnosti je to slaboch.....nedokaze rict zadne babě NEDave0401 píše:no taky jsem ho nevidel.. ale nas viking ma respect uz od pohledu

Moderátor: Dave0401
Dan píše:ale ve skutecnosti je to slaboch.....nedokaze rict zadne babě NEDave0401 píše:no taky jsem ho nevidel.. ale nas viking ma respect uz od pohledu
lolDan píše:ale ve skutecnosti je to slaboch.....nedokaze rict zadne babě NEDave0401 píše:no taky jsem ho nevidel.. ale nas viking ma respect uz od pohledu
Tady na foru ve srazechsvanco1915 píše:kde?Pipotuning píše:Tak jak jsem viděl výsledky tak Tomoking 4 nooo!gratulace
Kuwa, tak kluk ušatý byl asi dva metry ode mne a ani nepípluboT4 píše:jestli jede Viking tak se tam potká s tou hlavou co mu chtěla dát přes držku za to že mu vyšukal starou , . jede ze stříbrným TT s foliema a prý je tam všechny rozseká 280 hp, 4x4 no odjížděl od Shellky a nic moc takže asi jen na hubě .tak at mu to tam někdo natře pořádně .
Jj, RadvaniceUňak píše:kuci jsem vás potkal viděli jste mě?????
prvni jizdu jsem podelal uplne , druhou jsem jel ze synem (+61kg .... ted lituji mohl jsem usetrit nejakou tu desetinku) ..... nemam tu 911ku jeste v rucePipotuning píše:Tak jak jsem viděl výsledky tak Tomoking 4 nooo!gratulace
... klika v pyczyF.l.a.n.e.l. píše:Tomo: co je vůbec s imprezou? Prodaná, nebo jen spinká?