Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
sly... popis a cena?
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dave> Pokud se nepletu, je mozne jim regulovat pomer paliva a vzduchu? Opravte me. Zemi tohle udelatko ma (respektive mel neb crx uz prodal - ale zkusenopsti urcite zustaly). Tohle o nem pisou na cartuning.cz:
http://cartuning.cz/index.php?main_page ... ucts_id=14
Tady jsou fotky meho:

Cenovku bych videl na 1500Kc. Co jsem koukal, tak za 1800 se daji poridit bez budiku. Ten muj je nepouzity, mazimalne vybaleny, uz ani nevim
http://cartuning.cz/index.php?main_page ... ucts_id=14
Tady jsou fotky meho:

Cenovku bych videl na 1500Kc. Co jsem koukal, tak za 1800 se daji poridit bez budiku. Ten muj je nepouzity, mazimalne vybaleny, uz ani nevim

Live4Ride Syndicate
Pripadne najdete nejaky cesky obchod, kde to maji levnejsi a domluvime se
Nerad bych natah kamose. Tu cenovku jsem tipl, nemam nejmensi predstavu, za kolik se u nas prodava. Me je k nicemu.

Live4Ride Syndicate
Koupim A3, r.v. 98-2000, 3-dver, diesel, 81kW, pouze zachovalou.
Live4Ride Syndicate
sly: to asi neni pro tebe co?? 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Ano je, jako civilni vuz.Dave0401 píše:sly: to asi neni pro tebe co??
Live4Ride Syndicate
no tak to cumim...
kdysi jsem po tom taky koukal, 1,9TDi nebo 1,8T a je docela problem sehnat nejaky slusny stav za prijatelne penize...
ale kdybych neco vedel pisnu ti...
kdysi jsem po tom taky koukal, 1,9TDi nebo 1,8T a je docela problem sehnat nejaky slusny stav za prijatelne penize...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Diky moc. je to auto, se kterym muzu 3x do mesice jet Brno-Bohumin za rozumnou spotrebu, relativne v pohodli a budu doma za 1:45, coz sice s Felicii slo, ale o pohodli a spotrebe nemohla byt ani rec. Mel jsem uz jednu velmi slusnou vyhlidnutou. Stala v Mostu, sel se mi na ni kolega podivat, ale bobici uz mezitim bohuzel sepisovali uver pro zakaznika. Uz je prodana, tak hledam dal.Dave0401 píše:no tak to cumim...
Live4Ride Syndicate
jj mi utekla taky jedna A3 sice z 1,8T ale v top stavu za 179 000,-
ve ctvrtek jsem ji videl vecer uz jen pres plot v bazaru.. v patek dopoledne rychle vyridit uver dostal jsem prachy kolem 11 hod... dojel jsem tam a uz byla fuc... to je osud ...
ale ted nelituju, ze mam octu
ve ctvrtek jsem ji videl vecer uz jen pres plot v bazaru.. v patek dopoledne rychle vyridit uver dostal jsem prachy kolem 11 hod... dojel jsem tam a uz byla fuc... to je osud ...
ale ted nelituju, ze mam octu

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
igor kup klidně 66 kw a turbínu s natačecími lopatkami...po chipu 127 hp z 90 hp a krouťák z 220Nm na 330Nm
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
myslím že je lepší koupit hned 81kwbarry píše:igor kup klidně 66 kw a turbínu s natačecími lopatkami...po chipu 127 hp z 90 hp a krouťák z 220Nm na 330Nm

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

kup rovnou 81kw pak je s tím míň starostí stejně ti to nedá do toho vrtat DIESEL POWERkup rovnou 81kw pak je s tím míň starostí stejně ti to nedá do toho vrtat DIESEL POWER
Audi A6
Ano, shanim 81kW, ale je jich malo - malo zachovalych. Jinak Barry, ta turbina s natacecima lopatkama je v kazde 66kW nebo to musim nejak zduraznit, ze chci tuhle?
Jinak Felicie uz mi nerika pane. Pred chvili sla dop Acek za 80tis. Jak to tak tipuju, tak od nich pujde dal za 99tis Kc
Jinak Felicie uz mi nerika pane. Pred chvili sla dop Acek za 80tis. Jak to tak tipuju, tak od nich pujde dal za 99tis Kc

Live4Ride Syndicate
myslím že rok 2000 a víš,poznáš to podle té podtlakové koule,ti to ukažu na autě...Sly píše:Ano, shanim 81kW, ale je jich malo - malo zachovalych. Jinak Barry, ta turbina s natacecima lopatkama je v kazde 66kW nebo to musim nejak zduraznit, ze chci tuhle?
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Ok, diky. Ale jak rikam, radeji bych tu 81kW. Ten starsi model do r.v. 99 nepujde chipnout z 66 na tech cca 130hp? Musi to byt ten novejsi typ s lopatkama?felda píše:myslím že rok 2000 a víš,poznáš to podle té podtlakové koule,ti to ukažu na autě...Sly píše:Ano, shanim 81kW, ale je jich malo - malo zachovalych. Jinak Barry, ta turbina s natacecima lopatkama je v kazde 66kW nebo to musim nejak zduraznit, ze chci tuhle?
Live4Ride Syndicate
to už by jsi potřeboval turbo i vstřikySly píše:Ok, diky. Ale jak rikam, radeji bych tu 81kW. Ten starsi model do r.v. 99 nepujde chipnout z 66 na tech cca 130hp? Musi to byt ten novejsi typ s lopatkama?felda píše:myslím že rok 2000 a víš,poznáš to podle té podtlakové koule,ti to ukažu na autě...Sly píše:Ano, shanim 81kW, ale je jich malo - malo zachovalych. Jinak Barry, ta turbina s natacecima lopatkama je v kazde 66kW nebo to musim nejak zduraznit, ze chci tuhle?
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Igore,tak mám pro Tebe troufám si říct skvělou zprávu:
Ve dnech 12-14.4. se pořádá burza aut od společnosti
Auto-Plus a Auto Heler
12.-13.4. 8:00-18:00
14.4. 8:00-13:00
Ostrava, Cihelní 481/49
Na prodej budou s VÝRAZNÝMI slevami:
predváděčky,referenstké vozy
auta z leasingu a zánovní auta.
Ke každému auto dostanete plnou nádrž a povinnou výbavu.
596 606 238, 239
jednou jsem něco podobného zažil a můžu říct,že tehdy to byly fakt cenovky jako nikde jinde.
Auto-Plus a Auto Heler
Ostrava, Cihelní 481/49
596 606 238, 239
jednou jsem něco podobného zažil a můžu říct,že tehdy to byly fakt cenovky jako nikde jinde.

das Auto
To zni dobre, problem je, ze bych si musel vzit v praci volno a to je ted pri treninku docela nesikovne. Kazdy den kvanta novych informaciV-Y-V-I píše:Igore,tak mám pro Tebe troufám si říct skvělou zprávu:
Auto-Plus a Auto Heler
Ostrava, Cihelní 481/49
596 606 238, 239

Live4Ride Syndicate
kde to je u děčína? já mam děčín od baráku asi 30km
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Dobkovice. Melo by to byt mezi Ustim a Decinem. AutoBelgium. Na zitra tam vysilam Zemiho auto dukladne proklepnout. Pokud tomu da zelenou, domluvim se s nima na patku, pokud to bude mozne.BALI píše:kde to je u děčína? já mam děčín od baráku asi 30km
Live4Ride Syndicate