Co soudíte na Airbrush na palubce?
- Přílohy
-
- P206 000.jpg (139.16 KiB) Zobrazeno 1976 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co soudíte na Airbrush na palubce?
Zabicka mela striknutej ten stredovy panel a vypadalo to pekne... sla bych spis do brushe na tom panelu...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
NeMaro píše:Co soudíte na Airbrush na palubce?

Felda forever
no nechal bych si to až nakonec, až to třeba celý kolem očalouníš nebo nějak lákneš, takhle to na mě působí jako pěst na voko
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Takže asi začnu od motoru pak čalounění a pak se rozhodnu nad tou palubkou 

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi tak. bejt tebou tka bych si určiol priority. Vim, že je lhečí dělat levnější věcy co jsou víc vidět, než naopak, ale všechno by mělo mít nějakou posloupnost, rozmysli to a třeba to nech jako třešiničku na dortu.Panda píše:no nechal bych si to až nakonec, až to třeba celý kolem očalouníš nebo nějak lákneš, takhle to na mě působí jako pěst na voko
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
nevím no, určitě bych si vybral jinej obrázek, sorry, ale todle mi přijde fakt jak nějakej kýčMaro píše:No mám v plánu dělat i kryt moturu s tímto motivem i boky palubky nechci pak míchat motvy!Kabosh píše:tak jako pokud to bude pěkný a k interiéru se to bude hodit, tak proč ne. Ale vlka bych si tam rozhodně nedával

Opel Corsa B
No mile rád bych věděl co bys třeba tam dalKabosh píše:nevím no, určitě bych si vybral jinej obrázek, sorry, ale todle mi přijde fakt jak nějakej kýčMaro píše:No mám v plánu dělat i kryt moturu s tímto motivem i boky palubky nechci pak míchat motvy!Kabosh píše:tak jako pokud to bude pěkný a k interiéru se to bude hodit, tak proč ne. Ale vlka bych si tam rozhodně nedával

ptal ses na názory. jako samotnej brush na palubku, mi nepřipadá jako špatnej nápad. Ale ten tvůj motiv se mi prostě nelíbí, toť můj názor. Auto je to tvoje, takže hlavně, že se to bude líbit toběMaro píše:No mile rád bych věděl co bys třeba tam dalKabosh píše:nevím no, určitě bych si vybral jinej obrázek, sorry, ale todle mi přijde fakt jak nějakej kýčMaro píše: No mám v plánu dělat i kryt moturu s tímto motivem i boky palubky nechci pak míchat motvy!Jelikož nic lepšího mě nenapadá

Opel Corsa B
no jětě budu přemyšlet ale každopadně nějaký ten Airbrush bude!!
no vypadá to hodně dobře sem se díval co to je za odstín?AdieuD píše:Zabicka mela striknutej ten stredovy panel a vypadalo to pekne... sla bych spis do brushe na tom panelu...
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
na tom motoru to vypada fajn do interieru bych to necpal
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
je to hezké, airbrush dělám už přes rok a zatím mi to jde líp a líp, ale hezčí je na kapotě a po stranách
ty jo, zrovna nedavno jsem vydoila do kose v kompu celou slozku obrazku airbrushe na palubce,a-sloupcich,clonitkach atd.
taky jsem nad tim premyslela.
palubka ale nebyla nijak upravena-jako zahlazena bo tak,strikano primo na ni. no upustila jsem od toho kvuli financim a zmene napadu
ale dobrej napad
taky jsem nad tim premyslela.
palubka ale nebyla nijak upravena-jako zahlazena bo tak,strikano primo na ni. no upustila jsem od toho kvuli financim a zmene napadu

ale dobrej napad

moje šPunto, muj život
tak to je pecka