Nějak rychle ne? Autoři tvrdí že pokud to člověk vyloženě jen proběhne z bodu A do B tak to je na 30 hodin čistého hraní,pokud tu splní něco,tamhle něco... tak až na 80 hodin. Mě teda zatím hraní moc nejde,pokaždý mě zabijou v tom baráku,je jich tam jak much a mě pokaždý dojdou náboje. A to je mj. věc u které je nutno zareagovat na příspěvek Darkreapera... Toto je na hře kritizováno,občas AI zablbne a dějou se nesmyslné věci - lidi o tobě vědí přes zeď,headshoty jsou jako kdyby ses netrefil apod. Mě teda zatím fungovaly ale spíš řeším to,že jak se na obrazovce objeví více než 2 nepřátelé tak to škube tak že nezaměřím.

Nicméně hra je to jinak více než propracovaná,za ztvárnění města Pripjať a zóny zasluhujou medaili a i ten pokus o simulaci opravdovosti byl doveden poměrně k úspěšnému konci,škoda jen že to osekávali a osekávali až z toho zbylo to co z toho zbylo. Třeba nelogičnost... ti psi na začátku. Do jednoho jsem vykropil dva zásobníky z pistole a běhal si tam dál.

Co mě ale vcelku udivilo bylo to,co dělal druhý pes. Nejprve utekl,pak se schoval do křoví a když jsem dělal že tam nejsem tak chytil tu mrtvolu stalkera za nohu a táhl ji pryč z dohledu. Rozhodně známka inteligence,docela jsem zvědav co ještě uvidím,tohle je opravdu jen začátek,bráno na metry tak 200 od startu.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01