na kofolu...rostaVR6 píše:tak zpátky k tématu né? Pojede se někam od letního kina nebo skončíme na parkovisku? A do té tequily chcete jít jako slavit nebo popíjet kolču

Moderátor: Dave0401
na kofolu...rostaVR6 píše:tak zpátky k tématu né? Pojede se někam od letního kina nebo skončíme na parkovisku? A do té tequily chcete jít jako slavit nebo popíjet kolču
ty jsi ale ocas! když snížit auto tak komplet!ne jenom předek!zamysli se pane ocasiLuke_TDI píše:2wesly: zamysli se sam. nikde jsem nerekl ani slovo o tom ze chci neco delat se zadkem. Celou dobu se tady bavime o predku. rikal jsem ze chci riznout fedry ale felda mi to furt rozmlouva tak jsem se ptal o kolik je rs niz nez serie. felda o rs nerekl ani slovo a ty fedry z rs bych dal jenom na predek ale nevim jestli to bude myt smysl jestli to nebude malo.
ano zadek sedí i mě víc než předek,běžná věc.....nakopnuté zadky nejsou moderní,a ustřelují v zatáčkáchDave0401 píše:no tak to u vetsiny aut plati.. ale u octavy jsme rekli ne... predek bude o neco vys i kdyz das snizeni -35mm na predek i zadek... proto je nekdy jeste treba mirna uprava tech prednich pruzin..
takze pokud chce jen srovnat rozdil mezi predkem a zadkem, tak bud seriznout nebo nizsi pera treba z RS ty jsou myslim o 18mm nizsi...
hm, dělat machry před roštěnkamafelda píše:na kofolu...rostaVR6 píše:tak zpátky k tématu né? Pojede se někam od letního kina nebo skončíme na parkovisku? A do té tequily chcete jít jako slavit nebo popíjet kolču
jj je to ocas a ty takyUňak píše:takže předek dolů zadek bych nechal stejně ho máš na práci a když ho naložíš tak by to může dříít tak to radši nech. jinak pro ostatní ocase upraví si to podle sebe a ne vás tak už to kuva neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ty si lpopata která neumí číst už to neřeš udělá si to podle sebe ne tebe auto je jeho tak ať si to kutí jak chce sámfelda píše:jj je to ocas a ty takyUňak píše:takže předek dolů zadek bych nechal stejně ho máš na práci a když ho naložíš tak by to může dříít tak to radši nech. jinak pro ostatní ocase upraví si to podle sebe a ne vás tak už to kuva neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luke přední lemy jsou větší,proto to bude vždycky vypadat víš.....změř od prahu a uvidíš
tak co to furt vytahuješ???Uňak píše:a ty si lpopata která neumí číst už to neřeš udělá si to podle sebe ne tebe auto je jeho tak ať si to kutí jak chce sámfelda píše:jj je to ocas a ty takyUňak píše:takže předek dolů zadek bych nechal stejně ho máš na práci a když ho naložíš tak by to může dříít tak to radši nech. jinak pro ostatní ocase upraví si to podle sebe a ne vás tak už to kuva neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luke přední lemy jsou větší,proto to bude vždycky vypadat víš.....změř od prahu a uvidíš
Ty tu furt o tom meles uz jsem napsal ze snizim predek a tim to konci.felda píše:tak co to furt vytahuješ???Uňak píše:a ty si lpopata která neumí číst už to neřeš udělá si to podle sebe ne tebe auto je jeho tak ať si to kutí jak chce sámfelda píše: jj je to ocas a ty taky
Luke přední lemy jsou větší,proto to bude vždycky vypadat víš.....změř od prahu a uvidíš![]()
ty jsi ocas...ty časy už jsou davno pryč kdy staly nejlevnější pružiny 5500kč....dnes koupíš za 1800kámoUňak píše:hlavně že ty jsi měl na feldě origo sporťáky a na golfu taky co???
na tom bude něco pravdy, bůhví kdo přijede, asi se přijdu podívat stejně jen pěškybarry píše:spanilá jízda...nebál bych se o nikoho z Live4Ride (i já bych se uklidnil) ale aby zase někdo ukazoval jak mu to jede a upozorňoval...je 100x lepší když projedeme a lidi si řeknou..hmmm to jsou pěkné auta...než aby si řekli...ježiš to je banda debilů...jezdí jak prasata !
Uvidíme, musím nechat vyvařit prahy a dosadit blatník,nalakovat nárazníky,prahy,masku,stříšku a detaily, doskládat interiér, vyčistit motor, sehnat nové gumy a možná nějakou hudbubarry píše:Rosťa přijeď Verunou
Tak to toho moc nemas, to bys mel stihnout raz dvarostaVR6 píše:Uvidíme, musím nechat vyvařit prahy a dosadit blatník,nalakovat nárazníky,prahy,masku,stříšku a detaily, doskládat interiér, vyčistit motor, sehnat nové gumy a možná nějakou hudbubarry píše:Rosťa přijeď Verunou, když se nestihnu, přijdu pěšky