Off Topic
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak babu ktera dela DJ neznam ale muj soused dela taky DJ jezdi na czechtek atd! A jako maras cekam kdy mu pujdu podpalit byt protoze nekdy mam takove nervy jak hraje slysim jenom same duneni a kdyz se ti fajne spinka v sobotu a ten chuj zacne v devet hrat tak to bych ho zabil! A ted ma nejaky novy setik a to je jak by tam strileli z kulometu jezis jak on mi pije krev ! 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Re: Off Topic
hoši byl by tady nějakej typ na gumy 215/40/16 ?? ale přijatelná cena 
remix píše:aha vlastne jo
Luke-tdi... tak to jsi muj sused pres lesLuke_TDI píše:Toz mieskom totkaj na tom sidlisticku
A vcera jsem v karvine potkal tomokinga kuknu do zpetneho a rikam prituli hele co jede a pak si rikam kua stribrne porsche nebude to tomo? A byl to ale on si me ani nevsimnulnjn podelana octavka kdo by si tez vsimnul
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
no vidis tak se mozna potkame na pajde u piva nekdy parkrat jsem tam byl a jeste na te huste parbe 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
na Pajdu chodim jen pres leto.. na zahradu.. Nejsem stamgast.. proto tam pres zimu nechodimLuke_TDI píše:no vidis tak se mozna potkame na pajde u piva nekdy parkrat jsem tam byl a jeste na te huste parbe
hanus: v pondeli jsem byl na obed na pacaluvce... v zatoce 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja byl na te parbe dvakrat a stacilo mi
vydlaci najebani jeden typek prisel v gumakach nebo necem podobnem sem nechapal a pak vrchol vseho bylo stojime u baru kamos sedi na zidlicce a borec namrdany jde chytne ho balanc jebne na kamose a pak do neho zacal startovat stylem tys mi nastavil schvalne koleno pico ale nejdrive mu zkusil jebnout nastesti nas bylo dost aby jsme ho radne uklidnili jak se slusi a patri
a jednou to byla naka akce pushkin nebo mozna ani nebyla ale vym ze jsem nechal za pushkina 500,- a kamos to same. Ale mozna to bylo i tim ze jsme pekne servirce nechavali dyzka 
kufa ojebaváš staré babky a pak necháváš dýžkaLuke_TDI píše:Ja byl na te parbe dvakrat a stacilo mivydlaci najebani jeden typek prisel v gumakach nebo necem podobnem sem nechapal a pak vrchol vseho bylo stojime u baru kamos sedi na zidlicce a borec namrdany jde chytne ho balanc jebne na kamose a pak do neho zacal startovat stylem tys mi nastavil schvalne koleno pico ale nejdrive mu zkusil jebnout nastesti nas bylo dost aby jsme ho radne uklidnili jak se slusi a patri
a jednou to byla naka akce pushkin nebo mozna ani nebyla ale vym ze jsem nechal za pushkina 500,- a kamos to same. Ale mozna to bylo i tim ze jsme pekne servirce nechavali dyzka
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ji to stejne chtel nechat ta dvacka me nezabijefelda píše:kufa ojebaváš staré babky a pak necháváš dýžkaLuke_TDI píše:Ja byl na te parbe dvakrat a stacilo mivydlaci najebani jeden typek prisel v gumakach nebo necem podobnem sem nechapal a pak vrchol vseho bylo stojime u baru kamos sedi na zidlicce a borec namrdany jde chytne ho balanc jebne na kamose a pak do neho zacal startovat stylem tys mi nastavil schvalne koleno pico ale nejdrive mu zkusil jebnout nastesti nas bylo dost aby jsme ho radne uklidnili jak se slusi a patri
...nejlepší dýžko bylo na studentské
.....MIRO:to je dobré
jj to jsem neco o tom slysel myslim 
luke zahloval a miro, to je dobre... luke pak pry cumel jak puk
luke zahloval a miro, to je dobre... luke pak pry cumel jak puk
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
hoy...
ja zatim se chystam robit, ale koprovka je silnejsi
ja zatim se chystam robit, ale koprovka je silnejsi
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Bre rano.
To tak uplne nebylo vychazelo to na nejakych 176 nebo kolik a chtel jsem ji dat 200 a rict dekuju ale ona prisla ja jsem sahl po penezence a nez jsem neco rekl tak miro to je dobre a ona cumela jak puk na me a ja ji rikam ze dekuju a chlama jak cip ty dve kuy
To tak uplne nebylo vychazelo to na nejakych 176 nebo kolik a chtel jsem ji dat 200 a rict dekuju ale ona prisla ja jsem sahl po penezence a nez jsem neco rekl tak miro to je dobre a ona cumela jak puk na me a ja ji rikam ze dekuju a chlama jak cip ty dve kuy
Tak tolik penez teda ani ja na Pajde nenechavam.Je to 1 barak kde je normal knaipa i "exclusive"klub.Takze se nedivim tomu,ze jsi tam potkal borce v gumakach.Do te hospy uz prijel borec na koni a borec na fichtluLuke_TDI píše:Ja byl na te parbe dvakrat a stacilo mivydlaci najebani jeden typek prisel v gumakach nebo necem podobnem sem nechapal a pak vrchol vseho bylo stojime u baru kamos sedi na zidlicce a borec namrdany jde chytne ho balanc jebne na kamose a pak do neho zacal startovat stylem tys mi nastavil schvalne koleno pico ale nejdrive mu zkusil jebnout nastesti nas bylo dost aby jsme ho radne uklidnili jak se slusi a patri
Si mohl dat vedet.Dave0401 píše:hanus: v pondeli jsem byl na obed na pacaluvce... v zatoce
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten frajer co tam vjel na fichtlu tak to byla naka kroska mam pocit a byl to muj kamos Miky
zkusim z toho sehnat video maji to natocene 
tak na to jsem zvedavy... ja to znam jen z doslechuLuke_TDI píše:Tak ten frajer co tam vjel na fichtlu tak to byla naka kroska mam pocit a byl to muj kamos Mikyzkusim z toho sehnat video maji to natocene
jinak dneska zase cekam 6 hodin na Bani.. aspon se mam cas ucit na zitrejsi test.. a pak snad uz bude MESIC klid.. a pak zas peklo
na http://freetv.cz/enter.html
kliknout na---Chceš si stáhnout VŠECHNA vysílaná videa v DVD kvalitě a sledovat FreeTV.cz v lepším rozlišení?
potom kliknout na seznam filmu a kliknout na obrazek pravym na mysi a tahat a tahat .....
uzivatel : sms
Heslo : bvffgg
kliknout na---Chceš si stáhnout VŠECHNA vysílaná videa v DVD kvalitě a sledovat FreeTV.cz v lepším rozlišení?
potom kliknout na seznam filmu a kliknout na obrazek pravym na mysi a tahat a tahat .....
HONDA CIVIC 8G
noreking píše:na http://freetv.cz/enter.html
potom kliknout na seznam filmu a kliknout na obrazek pravym na mysi a tahat a tahat .....![]()
![]()
![]()
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- F.l.a.n.e.l.
Nejede 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše