jak obnovit vzhled nadobky?
jak obnovit vzhled nadobky?
je nejaka finta, jak udelat z nadobky na ostrikovace a chladici kapalinu zase krasne novej "pruhlednej" vzhled? novou uz asi dneska nekoupim na svoje bmw a kdyz ju, tak asi za ranec
Re: jak obnovit vzhled nadobky?
ja je chvilku drhnul carlanem bo jak se ten srac jmenuje a celkem to pomohlo, ale jako novy to proste neni....
R6 twin turbo + V10 + V12
bereš mně to z úst mladejFáboš píše:to georg: prosim zmenši si ten obrázek v podpisu jinak ti ho admini smáznou.georg píše:použil jsem čistič na motory a byla jako nova krásně jí to vyčisti....![]()
jo a ten čistič byl od coyote

a co se týče těch nádobek, co takhle je nalakovat, zneprůhlednit

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Rekl bych tezko....vyndat,vypustit a pak se s tim strasne srat,abys to vycistil i zevnitr,ale to bych ji radeji jen umyl a vykaslal se na to.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
TO neni moc dobrý....pak nic neuvidis....Panda píše:bereš mně to z úst mladejFáboš píše:to georg: prosim zmenši si ten obrázek v podpisu jinak ti ho admini smáznou.georg píše:použil jsem čistič na motory a byla jako nova krásně jí to vyčisti....![]()
jo a ten čistič byl od coyote![]()
a co se týče těch nádobek, co takhle je nalakovat, zneprůhlednit![]()
Prodávám Felicii 1.3.MPi
Gravírování, vyřezávání - plast,dřevo,plech,samolepky.... za smluvní ceny
Kupuju něco novýho
Gravírování, vyřezávání - plast,dřevo,plech,samolepky.... za smluvní ceny
Kupuju něco novýho
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja to brutalne lestil vsim moznym ... dal jsem to do auta a bylo to do tejdne zasrany - z toho plyne hodit na to kakac
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
hej to zkusim..L.A.M.A. píše:co ty nadobky vyndat a dat je parkrat do mycky na nadoby?

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....