tak to se máme na co těšitIlegaltuner píše:taková jak v avatarumáca píše:a jaka barva to bude?střecha ůplně ta nejvíc nejčernější a spodek deep orange, možná nechám do togho přimíchat žlutou perlet, ještě uvidím.

hned to zdokumentuj

Práce kvapná málo platnáIlegaltuner píše:tak commo už je srovnané a konečně v kvalitním plniči.V lakovně si pořádně mákli´,ale už je to fakt jiné auto než na těch posledních fotkách. Zítra jedou pro barvu a bude se lakovatv sobotu si auto vezu domů
no jsou to profici a seriozní firma.Mslím, že to tam nehrozímaverick píše:Práce kvapná málo platnáIlegaltuner píše:tak commo už je srovnané a konečně v kvalitním plniči.V lakovně si pořádně mákli´,ale už je to fakt jiné auto než na těch posledních fotkách. Zítra jedou pro barvu a bude se lakovatv sobotu si auto vezu domů
Nějak rychle se jim to podařilo "opravit"?
Aby v pondělí zas nechtěl někoho lynčovat
jo akorát 17"D4rkR34p3r píše:To jsou stejny Hartge jak ma DC na 6er ?
Míšo ty pomlč,právě ty si mi říkal když jsem si auto odvážel od čulldka když jsem se ptal na nějakou záruku " ježiš synku co pořád chceš práce tam máš za 250tis a pořád vymýšlíš" chtěl bych vidět teby kdyby ti někdo udělal tak auto co bys říkal.saimon píše:No přece celé auto osekal, znova nakytoval, zbrousil, dal do plniče, zbrousil, jsi neviděl na těch fotkách, jak to bylo strašně odfláknuté od BulldokaBreakthru píše:malej dotaz.Jak to ten lakýra spravil?..se mě zdá taky rychle...
mohu jen potvrdit že na to jak dlouho to tam bylo a za kolik se to nakonec zrobilo tak to stalo za HOVNO.Ritchma píše:No jestli je pravda že to bylo dojebaný tak co je platný že zaplatil materiál když výsledek stál za hovno?
sem se teď na ty fotky nedívala stejně nejsem nijak všímavej, kdo ví, jestli bych si toho všimsaimon píše:No přece celé auto osekal, znova nakytoval, zbrousil, dal do plniče, zbrousil, jsi neviděl na těch fotkách, jak to bylo strašně odfláknuté od BulldokaBreakthru píše:malej dotaz.Jak to ten lakýra spravil?..se mě zdá taky rychle...