Potrebuju pomoct

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
pally

Potrebuju pomoct

Příspěvek od pally »

Zdar chlapi muze mi nekdo poradit kde teda na jake adrese shanet doplnky na mitsubischi eclips rv 91? treba pruziny, spojlery,atd? a potrebuju nejake dily i na motor pisty krousky atd. Diky za odpovedi nevim si uz rady. Diky Honza Roznov Piste na muj meil: pally@email.cz nebo skype: pallypally4 :(

Beaver

Re: Potrebuju pomoct

Příspěvek od Beaver »

pally píše:Zdar chlapi muze mi nekdo poradit kde teda na jake adrese shanet doplnky na mitsubischi eclips rv 91? treba pruziny, spojlery,atd? a potrebuju nejake dily i na motor pisty krousky atd. Diky za odpovedi nevim si uz rady. Diky Honza Roznov Piste na muj meil: pally@email.cz nebo skype: pallypally4 :(
Nahradni dily clen Idaho, tuning pripadne taky u nej, eventuelne bych se ti na podvozek a nejaky drobnosti mohl mrknout i ja, asi bych nekde neco vyhrabal :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Re: Potrebuju pomoct

Příspěvek od Chaindler »

pally píše:Zdar chlapi muze mi nekdo poradit kde teda na jake adrese shanet doplnky na mitsubischi eclips rv 91? treba pruziny, spojlery,atd? a potrebuju nejake dily i na motor pisty krousky atd. Diky za odpovedi nevim si uz rady. Diky Honza Roznov Piste na muj meil: pally@email.cz nebo skype: pallypally4 :(
na spojlery zapomen ;)
pruziny, tlumice, to neni nijak vyjimecne, takze pokud najdes obchod, ktery tento sortiment ma, tak z 90% bude mit i na eclipse
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“