Dobre rano tak co je noveho, no mimon se nam blizi uz mate nejaky plac kde budete, my z corsa clubem uz mame nejake misto,ale tak snad se poccasi hlavne vydari kdyby chcalo to by yblo na ho...
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Dobre rano tak co je noveho, no mimon se nam blizi uz mate nejaky plac kde budete, my z corsa clubem uz mame nejake misto,ale tak snad se poccasi hlavne vydari kdyby chcalo to by yblo na ho...
Ahoj Prosím nevíte něco o autě Daewoo Leganza? Že má volant, čtyři kola atd vím... Myslím něco jako zda je model 2007 a nějaké odkazy. Prosím hoďte mi to do SZ pokud by jste věděli. Díky
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej. www.742.wz.cz www.sum.webgarden.cz
Jestli je to to co myslim tak tenkrat to byl docela luxusni sedan od daewoo no jo ale letou jdou a navic myslim ze to bylo jen s 2.0 a zralo to dost jestli to melo motor s daewoo espero 2.0 tak to zralo jak tank
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Dobre rano tak co je noveho, no mimon se nam blizi uz mate nejaky plac kde budete, my z corsa clubem uz mame nejake misto,ale tak snad se poccasi hlavne vydari kdyby chcalo to by yblo na ho...
s tim mistem to bych ti mohl rict az tak v 13 hod v patek, na miste. No kdyz tam budete, tak nas uvidite. 2 a vice lidi u vytyceneho placu pro 40 aut
s tim mistem to bych ti mohl rict az tak v 13 hod v patek, na miste. No kdyz tam budete, tak nas uvidite. 2 a vice lidi u vytyceneho placu pro 40 aut
no hlavně aby tam na ten plac zajeli i nízky karky......jinak bych musel nasraně parkovat jinde
no hlavně aby tam na ten plac zajeli i nízky karky......jinak bych musel nasraně parkovat jinde
to se nejak zaridi. Najdem nejaky misto, kde neni kanal. aby si tam zajel, stejne budem stat asi cumakama u betonu.