Lakovna Praha???
Lakovna Praha???
Nejprve se moderátorům omlouvám že to dávám takhle samostatně, protože tu určitě už něco o lakování je.. ale nemám čas to hledat a potřebuju to urgentně...
měl jsem v plánu lakýru ale ten má čas až pozdě.. neznáte někoho z Práglu kdo by to udělal do Mimoně a za slušný peníze??? potřebuju přední a zadní nárazník a prahy...
Plsssss..
měl jsem v plánu lakýru ale ten má čas až pozdě.. neznáte někoho z Práglu kdo by to udělal do Mimoně a za slušný peníze??? potřebuju přední a zadní nárazník a prahy...
Plsssss..

sorry za OT, co je u vás Praze slušná cena tady za to?
jináč tam musí bejt lakoven kupa a tohle je do tří dnů hotový, nebo je tam tak narváno všude na jaře teď?
jináč tam musí bejt lakoven kupa a tohle je do tří dnů hotový, nebo je tam tak narváno všude na jaře teď?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: Lakovna Praha???
Darkburg.. mno to bys byl zlatej ;o)
Panda.. mno počítal jsem do 6000 za vše... protože tady za rohem mi nabízeli ... ale za 3apůl za jeden kus.. což mi přijde trošku zbytečně vyšší laťka..
Panda.. mno počítal jsem do 6000 za vše... protože tady za rohem mi nabízeli ... ale za 3apůl za jeden kus.. což mi přijde trošku zbytečně vyšší laťka..

Ruda v Mladé Boleslavi.Hledej na www.e30.cz
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
je to tak 2500 za kus, bezna cena... tedka jak se bude nejakejma ekologickejma barvama pujde to trosku nahoru, samo hromadny slevy a dela v profi boxu
nooo uvidis sam, kdo u neho byl tak nebyl zklamanej.... viz. naraznik thomase na Vectru B
Jestli budes mit zajem napis na j.bam@volny.cz domluvime se osobne a zkusim ho prekecat aby te tam nekam vecpal

Jestli budes mit zajem napis na j.bam@volny.cz domluvime se osobne a zkusim ho prekecat aby te tam nekam vecpal

Vectra B 

- darkangel10
- Kontaktovat uživatele:
Darkbug.. už Ti jdu písnout... ;o)
Darkangel10.. díky za nabídku.. jen jde o to, že prostě nemám čas to takhle vozit.. tu samou možnost mám i v Plzni.. ale přes týden jsem v práci do večera, takže jedině po Práglu..
Darkangel10.. díky za nabídku.. jen jde o to, že prostě nemám čas to takhle vozit.. tu samou možnost mám i v Plzni.. ale přes týden jsem v práci do večera, takže jedině po Práglu..

Olympus: díky moc ;o)) zavolám tam .. zatím mi všichni řekli až po Mimoni...

tak super... první lakovna kde maj volno i teď.... v pondělí jim to tam vezu na ukázku a rovnou jim to tam asi nechám ;o)

Uvidíš, že budeš spokojenej...super jednání a nezapomeň říct, že nechceš dokladVelbloud píše:tak super... první lakovna kde maj volno i teď.... v pondělí jim to tam vezu na ukázku a rovnou jim to tam asi nechám ;o)

2 Voyager: Kde máš dílnu? Jaký barvy používáš?
A byl by jsi schopnej nalakovat celý auto?? Poppřípadě za kolik?Voyager píše:Praha 4 -Libuš
Pro barvy jezdim do lakovny, myslim ze je to znacka PGP. Kvalitativně jsou výborný.

http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vim, že už jsem vlezlej, ale máš někde nějaký ukázky?díky.Voyager píše:Celý auto by šlo, naposled sem stříkal celý fávo a teď v neděli budu dělat celou Peugeota 205. Vychází to asi na 5000 za barvu a asi na 3000 za práci...
Jinak třeba jedny dveře dělám za 500 barva + 200 práce. Takže když vemu že zrcátka a kliky jsou maličká plocha tak by to bylo za babku...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
taky jsem se ptal... a prý lakoval djbobrova favorita http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... 5&id3=3350Fáboš píše:
vim, že už jsem vlezlej, ale máš někde nějaký ukázky?díky.
ten vypadá docela slušně ;o)

Rad bych dal ukazky, ale kdyz sem dam fotky tak z toho nic nepozate. Nejde tu o to, ze by kdyz stojite od auta metr to vypadalo hrozne. Jde o detaily který vidíte kdyz na to čučíte z blízkosti. Jde proste o uplne normalni lak jak na vsech autech z lakovny, akorat to nestrikam v uplne bezprasnem prostredi, ktery existuje jen v boxu...
-
- Kontaktovat uživatele:
ja myslela, ze celolaky nedelasVoyager píše:Rad bych dal ukazky, ale kdyz sem dam fotky tak z toho nic nepozate. Nejde tu o to, ze by kdyz stojite od auta metr to vypadalo hrozne. Jde o detaily který vidíte kdyz na to čučíte z blízkosti. Jde proste o uplne normalni lak jak na vsech autech z lakovny, akorat to nestrikam v uplne bezprasnem prostredi, ktery existuje jen v boxu...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, chlape, nechces si to moje zkouknout a fouknout to? uz to potrebuje lak jako svinVoyager píše:Uz jo. Driiv sem myslel ze to nepude ale de to v poho...
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between