Všechno přežilo...

Moderátor: Dave0401
no verime tomu, ze to tak bude ... prace na tom uz bylo dost, jeste samo bude, ale vysledek snad bude 100%Dan píše:dnes jsem videl narazniky v akci a bude to moooc fajne....
jj.. zatim sice nema papiry ale za volantem je velice sikovna (... a nejen tamSusan0403 píše:Dneska jsem měla tu čest sednout za volant Carcoolčin![]()
Všechno přežilo...
¨Moje pritule pokazde na otazku kdy si udela ridicak rekne to tak abys chlastal a ja te vsude vozilaDave0401 píše:Josh píše:abys pak ale nezacal chlastat![]()
![]()
No nevim jestli bych bral z gliwic nejake turba minule jsme s feldou a unakem videli jak se dela repase tech turb a kdyz se mirek zeptal " tak se robi repase v polsku?" tak mu borec rikal at jde dal ze by se mu mohla stat krivdabarry píše:jakou máš přírubu? nebo na té ti nezáleží? chceš to pro sebe?
potom zajeď do Gliwic...je tam toho 3 prdele
Snad jsem toho tak moc nerekl ne ?barry píše:však si tam nic nekupuj...nikdo tě nenutí...musíš vědět kam zajít...a je rozdíl pořádné turbo nebo nějaké malé mrdky z koncernových vozů
já to nemyslel špatně...Luke_TDI píše: Snad jsem toho tak moc nerekl ne ?
ma jednoho takoveho hybrida ve sve Impreze ..... pral bych ti jedno svezeni s jeho autem ... jede jako cert.Dave0401 píše:jj to si mi rikal, me spis zajima co uz dokazal a jakym stylem to provadi...
100% pravda !barry píše:peníze budou, my nebudeme...nešetři a val to do auta dokud to jde...až příjde na řadu svatba, bydlení, děti auta asi skončí...nebo půjdou stranou