Tak jsem konečně nasadil přední nárazník a prahy... vím, je to špinavé jak prase, ale prave jsem s tim prijel z dilny a proste jsem musel Co na to říkáte?
Naposledy upravil(a) stigi dne 20 dub 2007 08:36, celkem upraveno 2 x.
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
noo, když dáš širší a větší kola a víc to posadíš na zem, tak se k tomu ty plasty budou dle mě hodit...
jo jináč, koukám, že máš stejný kola jak já akorát ne schwarz-poliert
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:noo, když dáš širší a větší kola a víc to posadíš na zem, tak se k tomu ty plasty budou dle mě hodit...
JJ, taky jsem si vsiml, ze uz je mas. Ja je mam druhy rok a jsem spokojeny, myslim, ze jsem/jsme vybrali dobre
Pneu je 205/50 R16 ; do 17" bych asi zatim nesel, nechci si vymlatit vsechny zuby
Panda píše:noo, když dáš širší a větší kola a víc to posadíš na zem, tak se k tomu ty plasty budou dle mě hodit...
JJ, taky jsem si vsiml, ze uz je mas. Ja je mam druhy rok a jsem spokojeny, myslim, ze jsem/jsme vybrali dobre
Pneu je 205/50 R16 ; do 17" bych asi zatim nesel, nechci si vymlatit vsechny zuby
jsem myslel, že jsou tenhle rok novinka, ale to asi jen to provedení, co mám já
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jsem myslel, že jsou tenhle rok novinka, ale to asi jen to provedení, co mám já
Novinka to urcite neni, ja jsem je kupoval loni v kvetnu a myslim, ze uz byly i v cernem, ale to nechci kecat. Puvodne jsem chtel OZety, ale protoze se uz nevyrabely skoncil jsem u techto borbetu a vubec toho nelituju.
stigi: jeste z tech dveri dej do pryc ty cerny listy a neni co resit, naraznik peknej
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Chaindler píše:stigi: jeste z tech dveri dej do pryc ty cerny listy a neni co resit, naraznik peknej
Diky, uvazuju o tom, ale spis jestli je tam nemam nechat a hodit do laku
Rozhodně nech nalakovat kliky a listy....na stříbrné je to jak pěst na oko. Taky pouvažuj o jiných světlech...tyhle origo jsou dost fuj a výběr tuningových je opravdu veliký.
Jinak kdyby dal pryč ty listy tak by musel kytovat díry po nich a nakonec by to ani tak nevypadalo hezky...ta plocha je bez tech lišt moc velká.
Přední nárazník je dost neokoukanej....dobrá volba. Teď ještě zadní a bude to fajn. Kolik máš cm od spodku předního nárazníku k zemi? Zdá se mi to už dost nízko a kdyby jsi to snížil tak by jsi měl problém vyjet i mírnej kopec.
Origo plastové prahy jsi tam nechal a na ně nalepil tyhle nebo jsi je sundaval? Mám dojem že jsi je sundal, ale tím jsi posadil nové prahy dost vysoko a nedrží ti linku s předním nárazníkema (nejsou ve stejné výšce).
Chaindler píše:stigi: jeste z tech dveri dej do pryc ty cerny listy a neni co resit, naraznik peknej
Diky, uvazuju o tom, ale spis jestli je tam nemam nechat a hodit do laku
Rozhodně nech nalakovat kliky a listy....na stříbrné je to jak pěst na oko. Taky pouvažuj o jiných světlech...tyhle origo jsou dost fuj a výběr tuningových je opravdu veliký.
Jinak kdyby dal pryč ty listy tak by musel kytovat díry po nich a nakonec by to ani tak nevypadalo hezky...ta plocha je bez tech lišt moc velká.
Přední nárazník je dost neokoukanej....dobrá volba. Teď ještě zadní a bude to fajn. Kolik máš cm od spodku předního nárazníku k zemi? Zdá se mi to už dost nízko a kdyby jsi to snížil tak by jsi měl problém vyjet i mírnej kopec.
Origo plastové prahy jsi tam nechal a na ně nalepil tyhle nebo jsi je sundaval? Mám dojem že jsi je sundal, ale tím jsi posadil nové prahy dost vysoko a nedrží ti linku s předním nárazníkema (nejsou ve stejné výšce).
Origo prahy musely dolu, tyto na ne nesly. Mas pravdu s tim, ze v lince to uplne neni, ten naraznik a prahy nejsou ze stejneho "body kitu". Vysku od zeme jsem zatim nemeril
Pod lištama jsou taky nacvakávací zmetky.Když je vyndáš zůstanou díry.Takže buď nechat a nalakovat,nebo šikovněj lakýra a rozstřik a nebo nechat a počkat až bude novej lak.
ICEman píše:Pod lištama jsou taky nacvakávací zmetky.Když je vyndáš zůstanou díry.Takže buď nechat a nalakovat,nebo šikovněj lakýra a rozstřik a nebo nechat a počkat až bude novej lak.
JJ, o tech zacvakavacich zameckach vim, ale jsou ty listy jenom na tom a nebo i lepene?
Takeshi píše:vypadá to vkusně,ale máš malý kola a ty zářící bubny
Bubny zari, jsem si toho vedom a nebudou tam na porad... i dozadu prijdou kotouce. No a s kolama je to jednoduchy. Kdyz jsem focuse koupil tak jsem chtel jit aspon trochu legalni cestou a kola jsem zapisoval do velkeho TP. Ford homologace bohuzel nepovolili vetsi jak 16". Mam 16-tky kola a 205 gumy a jsem zatim spokojeny, ale vetsi bych bral a chtelo by to... to joooo
tohle jsou 16ky to vypadá jak 15''
ale to je jakej rok,protože pak to bylo nějak jinak ,že tam bylo psaný kvůli RSu,že jsi tam mohl dát i 17 jako má STčko
Takeshi píše:tohle jsou 16ky to vypadá jak 15''
ale to je jakej rok,protože pak to bylo nějak jinak ,že tam bylo psaný kvůli RSu,že jsi tam mohl dát i 17 jako má STčko
RSo má 18'' ale ty se tam vejdou jen s rozšířenýma blatníkama nebo s opravdu velky ET. Běžně se dají použít 17'' 215/45 které má model ST.
2Stigi: Oni tam ty prahy mohou zůstat....jen se musí hrana (přechod starý prahy-nový) zahladit kytem a tím se docílí toho že můžeš nové prahy dát níže. Mám to tak udělané a zachoval jsem linku
S kolama si hlavu nedělej, tyhle jsou pěkné a s věčíma by měl už motor celkem práci. Mám zkušenost že na fotkách vypadají kola menčí než ve skutečnosti....nejspíš ta černá guma zeštihluje
2Takeshi : JJ, jsou to 16-tky... 205/50 R16 a daji se pouzit i 17" 215/45, ale ty uz bych na benzinaka 1.6 nedopsal a na denni jezdeni po tech cestach co tu mame bych je momentalne ani nechtel. Ve skutecnosti ty 16" nejsou zase tak male a jak rikala Katy - po snizeni to bude zase neco jineho.
2Olympus: nejsem si uplne jisty jak jsi to s tema prahama myslel. Zahladit je ke kastli? Ja mam puvodni plastove prahy sundane.
Jo, nevypadá to špatně, hlavně ten nárazník. Na lakování klik a lišt se vykašli. Pořiď nějakej dobrej podvozek, pošli to trochu níž a udělej něco s tím líným motorem a bude to fajn auto. A na zadní nárazník se vykašli a nech tam ten sériový jako mám já, alespoň pak budeš moci parkovat u obrubníků
Ivan píše:Jo, nevypadá to špatně, hlavně ten nárazník. Na lakování klik a lišt se vykašli. Pořiď nějakej dobrej podvozek, pošli to trochu níž a udělej něco s tím líným motorem a bude to fajn auto. A na zadní nárazník se vykašli a nech tam ten sériový jako mám já, alespoň pak budeš moci parkovat u obrubníků
"Udelej neco s tim linym motorem" .... a kdo mi rekne co? Mam tam hozenyho Remuse a budu davat nejaky kit sani (K&N nebo Green, zatim nejsem rozhodnuty). Svody za 11tis. se mi na ten motor davat nechteji. Co se strednim dilem vyfuku? Jaky misto seriovky?