Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Lukees>
Uz su zvedavy na finalni podobu na aute.
Jinak synci, golf jine kafe, nez fileta

Jinak synci, golf jine kafe, nez fileta

Live4Ride Syndicate
Tomu nevěřím Igore 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pohodova, pohodlna cesta. Da se z nej vymacknout nejakych 215 tachometrovych, pri 160 je to pohoda pianko, jen se to lechta, auto jede velmi potichu a reaguje na plyn dost pruzne. I 180 mi prijde jako optimalni cestovni rychlost. Dalo uz to jde zvolna. Chce to sirsi kola a spustit trosku k zemi, pak k podvozku nebudu mit vyhrady. Ted tam jsou moc velke balony.
Live4Ride Syndicate
To je hovado...kupí šetřivého diesla a valí s ním 215km/h 
s takovou to moc šetrné nebude...jezdi normál lážo plážo...do tří tisíc a ne plný plyn a máš kolem 5 spotřebu

s takovou to moc šetrné nebude...jezdi normál lážo plážo...do tří tisíc a ne plný plyn a máš kolem 5 spotřebu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
no barry, uz jsi videl, aby Sly jezdil s autem do 3000 rpm ???
:smich_jak_cihla_misto_nohy:

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no tak to si neměl kupovat diesela...glo glo glo po městě 2500rpm, žádný blbinky a jede za 5,5l
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jj ja to vim.. 
pokud bych mel jest na spotrebu, tak potrebujes k tomu i lehkou nohu, diesel zere hlavne kdyz te to tlaci do sedacek
takze ja s poujcenou octou 1.9 TDi 81kw + chip ani nevim na kolik
spotreba 10,5L /100 km
ale auto teda docela jelo, ale jen stylem zarve a netahne ..

pokud bych mel jest na spotrebu, tak potrebujes k tomu i lehkou nohu, diesel zere hlavne kdyz te to tlaci do sedacek

takze ja s poujcenou octou 1.9 TDi 81kw + chip ani nevim na kolik

spotreba 10,5L /100 km

ale auto teda docela jelo, ale jen stylem zarve a netahne ..

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jasně když mu šlapu tak papá...jak jsme vezli integru do Frýdku jel jsem s koktou co to šlo a průměr 7,8l/100km
dlouhodobý je tam 5,2l
dlouhodobý je tam 5,2l
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no ale ja jezdil po meste 
ne dalkovku...
cesta bohumin - mosnov ... skoro porad full .. tak prumer 8/100 ale vic uz to asi neslo

ne dalkovku...

cesta bohumin - mosnov ... skoro porad full .. tak prumer 8/100 ale vic uz to asi neslo

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jednou jsem volal RUdkovi že jsem ve Frýdku a spěchám k němu...když jsem vyjížděl byl jsem na kruháči před Ostravskou...za 4 minuty jsem volal RUdkovi znova, že už jsem v Ostravě, že budu za chvilku odbočovat na Rudnou...průměrná spotřeba 9,8l, průměrná rychlost 153km/h, v Karviné u stadionu jsem byl za 20 minut...z Frýdku do Karviné a v sieslu slušný čas myslím
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
to sedi.. jezdis jako prase

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
nezapomen, ze palubni pocitac v Octe ojebava jak svina. Vynuluj kilometry naber plnou az po vicko vyjed nadrz nalej zase po vicko , zmer kilometry a pak napis spotrebubarry píše:jasně když mu šlapu tak papá...jak jsme vezli integru do Frýdku jel jsem s koktou co to šlo a průměr 7,8l/100km
dlouhodobý je tam 5,2l

Nejpresnejsi palubak mela vectra .... metila na deci presne a mela ukazatel absolutni spotreby paliva jelikoz mela presny prytokomer zabudovany v palivove hadici ....
Jinak X5 stylem plna podlaha dalnice cili tachometrovych 220 zere 18 litru /100 km takze u octy bych to tipoval na nejakych 11-12 litru
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jj přesně 10,5
Ale fakt, beru vždy plnou a vždy po vrch a moc se to fakt neliší...natankuji za nějakých 1150,- a ujedu cca 800km, když se jezdí víc po městě tak 650-700km a mimo otočím Prahu a ještě zbyde
Ale fakt, beru vždy plnou a vždy po vrch a moc se to fakt neliší...natankuji za nějakých 1150,- a ujedu cca 800km, když se jezdí víc po městě tak 650-700km a mimo otočím Prahu a ještě zbyde
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
masakr lukesuLukees píše:Poslední spy foto finišujusorry za kvalitu jen mobil..
http://img407.imageshack.us/img407/4349/dsc00020tr4.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/4121/dsc00021xi7.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/3415/dsc00022af5.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/1908/dsc00023rx6.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/9913/dsc00024kd1.jpg

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Kurnik Michal, ale ono to zere tech 6 litru i pri 200. Fileta si papla tak 8.5 a jela max 150 a nesmel foukat protivitr. A prijde mi to docela komfortni vozitko (to vis, crx a felda)barry píše:To je hovado...kupí šetřivého diesla a valí s ním 215km/h

Live4Ride Syndicate
jasně dělám prču...i když to pohoníš furt to uživíš...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jj. Sice tam nemam pocitac, ale nabral jsem plnou a zkusmo spocital kolik ubylo a kolik km jsem ujel. Je dost dobre mozne, ze to bude ale u konce ubyvat rychleji. Kazdopadne ted jsem na nejakych 5.8 litrech/100 pri docela dost velkem praseni Karvina - Brno. Kazdopadne mate pravdu, urcite to papne vic, ale na tu rychlost je to porad luxusni spotreba. Po Brne v pohode, sporive a na dalnici to trochu prozenu, at ta turbina nezlenivi.
Live4Ride Syndicate
kuwa s Japonského benzínu na německý diesel...kam ten svět spjeje...
Yaris básní o transporteru
Já jezdím v oktě...
hrůůůza velebnosti
Yaris básní o transporteru
Já jezdím v oktě...
hrůůůza velebnosti
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
ty pohadky o tom jak nekdo jezdi co to da s dieslem za 5L nafty uz davno nezeru 
da se jezdit i za 5 .. ale to se clovek musi snazit...
tak jako i ja umim zajet s moji turbinou za 6,2/100 ale to neni ono

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no za pět jezdit neumím,ale co sem to vždycky počítal tak jsem měl spotřebu přesnou podle km a tankování 5,9lDave0401 píše:ty pohadky o tom jak nekdo jezdi co to da s dieslem za 5L nafty uz davno nezeru

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

no prasat je velke auto tak to se mi nezda.. leda ze si to pocital pri beznem jezdeni nebo jak si mel rezim SDI 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
i takový režim tam byl zahrnut,i režim etrzety,a celkový pruměr tři nadrže za sebou 5,9....Dave0401 píše:no prasat je velke auto tak to se mi nezda.. leda ze si to pocital pri beznem jezdeni nebo jak si mel rezim SDI
max spotřebu jsem zatím neměl větší jak 7l/100km
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

no zmer si to jeste ted na 18kach (a tech sirokych gumach
)
podle me budes trochu vys

podle me budes trochu vys

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI