bumbal: proc myslis? na pohary to staci
Škoda Rapid VR6 alias Rabit
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
To nevim, já ho viděl až když tam bylo milion nádechů, výdechů a chromovanejch lištremix píše:golf byl v zacatcich krasny!!!
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
tak si ty fotky poradne prohlidni prosimteBrutus píše:To nevim, já ho viděl až když tam bylo milion nádechů, výdechů a chromovanejch lištremix píše:golf byl v zacatcich krasny!!!Nemít to "exkluzivní lak", tak je to tuzing jako kažej jinej
nevi mdke vidis milion nadechu a chromovanejch list, a pak si taky uvedom ze to bylo o 4 roky nazpet, to byla tady dost jina doba
Touran BMM
Re: foto
asy fotoshop dostDavid C3 píše:moc hezká akce
co tam použil za filtry ?
To MB si upravoval sam nebo si ho koupil ? Bylo driv na prodej. Dal bych tam kliky zpatky ....
500 0,9T
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ale mluvim o tý poslední fáziamogh píše:tak si ty fotky poradne prohlidni prosimteBrutus píše:To nevim, já ho viděl až když tam bylo milion nádechů, výdechů a chromovanejch lištremix píše:golf byl v zacatcich krasny!!!Nemít to "exkluzivní lak", tak je to tuzing jako kažej jinej
nevi mdke vidis milion nadechu a chromovanejch list, a pak si taky uvedom ze to bylo o 4 roky nazpet, to byla tady dost jina doba

Tady je to doufám vidět dobře...a to ještě nemluvim o těch zadních světlech, mhc, vejfukách...mě se to nelíbilo už v tej době, kdy to vyjelo a všichni z toho byli vyndaný...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Říkám, že je to tuzingGReddy píše:dalsi kapota carlos sainz..boze lidi necpete to na VW oply a podobne..tam to nema co delat
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělatpeda17 píše:Co se ti nelíbí je pro tebe všechno tuzigBrutus píše:Říkám, že je to tuzingGReddy píše:dalsi kapota carlos sainz..boze lidi necpete to na VW oply a podobne..tam to nema co delat
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Třeba se to tak ak-47 líbiloBrutus píše:Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělatpeda17 píše:Co se ti nelíbí je pro tebe všechno tuzigBrutus píše:Říkám, že je to tuzing
to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)Brutus píše:Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělatpeda17 píše:Co se ti nelíbí je pro tebe všechno tuzigBrutus píše:Říkám, že je to tuzing
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmwmc-otka píše:to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)Brutus píše:Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělatpeda17 píše: Co se ti nelíbí je pro tebe všechno tuzig
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
hm tak to jsi divnej nebo já jsu divnej ale nevím kdo z nás,pravidla jsou proto aby se porušovaly.nevím no.třebas když má někdo zelený auto a nemuže si nastříkat brzidče na zeleno pač už to má škodovky červený ferary a cca 70% lepších aut tak na jakou?nevím no podle mně nemáš pravdu no.byla by to nuda a všechny auta by byli stejný nebo by se lišily barvama a kolama.Brutus píše:Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmwmc-otka píše:to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)Brutus píše:Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělat
To máš pravdu,že pravidla se mají porušovatmc-otka píše:hm tak to jsi divnej nebo já jsu divnej ale nevím kdo z nás,pravidla jsou proto aby se porušovaly.nevím no.třebas když má někdo zelený auto a nemuže si nastříkat brzidče na zeleno pač už to má škodovky červený ferary a cca 70% lepších aut tak na jakou?nevím no podle mně nemáš pravdu no.byla by to nuda a všechny auta by byli stejný nebo by se lišily barvama a kolama.Brutus píše:Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmwmc-otka píše: to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)