jako tvuj new manager ti chci navrhnout ze je cas upravit podpisViking píše:Kuwa kluci, zas taková šupa to není, tak neblázněte![]()
Už jsem měl cca 180 kobyl, tak těch asi 200 snad zvládnuNež se s tím naučím, tak to bude trvat

Moderátor: Dave0401
Peugeot 306 s16 (prý navíc origo úprava od Peugeotu-sání a nějaké další věci, takže údajne 178 ps to mělo) Podle mě to bylo origo, takže 164 ps určitěF.l.a.n.e.l. píše:a čem bylo těch 180 ???
Dan píše:zrejme otazka pro me, takze domluvim se s viktorem a vcas budeme informovat o predvadecce....
Tož a co tam mám napsat, mě nic jinačího nenapadloluboT4 píše:prý GTTI
to je vůůůůůůůůůůůl však sranda ne . boha jeho policajti .Viking píše:Já to nemyslel tak, že tam píšu TT, kvůli motoru z Audi TT. Já to myslel tak, že je to Golf GTI a má turbo-a to se značí velkým T příklad-Škoda Octavia 1.8 T. Napadlo mě, že to prostě spojím tedy VW GOlF GTTI, což nemá s tvým motorem nic společného
Ale jinak mi je to úplně u pí.., co tam budu míttřeba VW Golf SDI, TD, 1.4, 1.8.....1.2 HTP cokoliv, na tom přece nesejde
100% má z OktávkyF.l.a.n.e.l. píše:Nejsem koncernový tak sorry za debilní dotaz: ty tam máš motor z octávy nebo tt? nebo to jsou stejné motory?
PS: já myslel (to byla asi chyba) , že audi má více koní v 1,8 T než Octa
co tam mám dát ????F.l.a.n.e.l. píše:Lubo: změň už ten avatar
Jj, jsou to odlišné motoryF.l.a.n.e.l. píše:Nejsem koncernový tak sorry za debilní dotaz: ty tam máš motor z octávy nebo tt? nebo to jsou stejné motory?
Okta RS je zhodná s TT což je 132 kw , 110 kw má Okta 1.8 T . což je tvůj motor v Golfu . a TT 225 koní je uplně něco jinýho obrácený sání a všechno jinak ten motor je goood ale je jen ve 4x4.Viking píše:Jj, jsou to odlišné motoryF.l.a.n.e.l. píše:Nejsem koncernový tak sorry za debilní dotaz: ty tam máš motor z octávy nebo tt? nebo to jsou stejné motory?
Octa má v základu 150 ps a TT myslím taky, ale je jinačí trošku-150ps, 180ps a myslím 225 ps?? Je tak Lubo?