podporte me a priklonte se k tomuhle navrhu...prah je asi jasnej ale zadek..jaromil neni rozhodnutej a me se to libi..kdyz to da do leskly cerny tak si myslim ze to bude parada...nazory please
podoba tedka:
Naposledy upravil(a) Jord dne 19 dub 2007 18:39, celkem upraveno 1 x.
jj ja jsem o tom uvazovala, me se tohle moc libi..
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
já jsem asi divnej, tady mně přijdou věci proti:
1) tohle mejvají spíš zadokolky sporťáci
2) hůř se to bude vyrábět, i když mám člověk, co prej z plastu udělá cokoliv
3) nevím, jak by to bylo s uchycením, když to bude jako zvlášť...
4) nehodí se to k předku, nebo jo?
ale třeba časem se mně to zalíbí
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ad. 1) dva vejfuky mívaj taky sporťáci...
ad. 2) a 3) vyrábět a uchytit bys musel na to přijít ty...
ad 4) vepředu bys musel taky udělat nějakou lištu či něco do černý lesklý... což by možná taky vypadalo dobře ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
jurajko píše:vypadá to dobře už teď, jen by to chtělo dostat víc na zem a do šířky(alespoň kolama)
budou 8 mm podložky, ale tahat lemy a podobně nee
zatím jsou tam pružiny, na podzim MOŽNÁ podvozek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
mne se libi oboje, ale jord nema spatnej napad je to elegantni nebal bych se toho
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
To je z clia ne to použitý na tom VT A to je taky předohrab Jako hezký to je ale stejně se mi líbí víc ta možnost dělat jiný auto Vkus je správnej auto ne
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
nevim co mate proti tomu autu... vsichni tunej stejny auta a tahle panda je jedno z nejhezcich aut uz jen proto, ze zadna jina tady neni - aspon ne takhle kvalitni... az dokazete se svejma autama to co jarda dokazal s timhle, tak byste si zacali vazit i jeho radsi budu mit pandu - nez auto, ktery vidim na kazdym rohu. Navic je to maly a prakticky vozitko..
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
jurajko píše:vypadá to dobře už teď, jen by to chtělo dostat víc na zem a do šířky(alespoň kolama)
budou 8 mm podložky, ale tahat lemy a podobně nee
zatím jsou tam pružiny, na podzim MOŽNÁ podvozek
jasný, blatníky to má dost široký myslim že podložky a sport podvozek určitě pomůže jinak jen tak dál, líbí se mi že ses nebál jít do takovýho auta, přeju hodně štěstí do dalšího vývoje
krulis píše:nevim co mate proti tomu autu... vsichni tunej stejny auta a tahle panda je jedno z nejhezcich aut uz jen proto, ze zadna jina tady neni - aspon ne takhle kvalitni... az dokazete se svejma autama to co jarda dokazal s timhle, tak byste si zacali vazit i jeho radsi budu mit pandu - nez auto, ktery vidim na kazdym rohu. Navic je to maly a prakticky vozitko..
To ja bych radsi to auto.
Ne, tvoje panda se mne libi, ale teda taky bych se nedokazal rozhodnout, jestli tam ten "difuzor" dat nebo ne. Precejenom by to trosku kycovite asi vypadalo a taky by to neco stalo. Ja bych to snad radsi nechal tak jak to je, a setril na poradnej podvozek.
no tady jde o to, že jsem chtěl udělat výřez+osvětlení zadní spzky, abych už se poldů nemusel vůbec bát, a když už do toho říznout, a celý to lakovat, tak nějakej menší facelift by neuškodil..no ještě uvidíme, zkusím ještě pár návrhů..
krulis díky
Kingmichal píše:Ja bych tu krusnu vyhodil a koupil neco jinyho...
mam stejny nazor
pánové řešíme jestli zrealizovat to, co navrhl Jord...
až se budu tázat jestli auto vyhodit nebo ne, určitě vaše moudré rady ocením, zatím si s něma můžete vytřít prdel
mam stejny nazor
až se budu tázat jestli auto vyhodit nebo ne, určitě vaše moudré rady ocením, zatím si s něma můžete vytřít prdel
dobře řečeno. Debilní řeči umí mít každej... bejt tebou klidně bych to tu promazal..
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
mam stejny nazor
dam ti adresu,kde me to muzes rict do oci s vytiranim prdele
Jinak abych se ti zavdecil,tak je to moc moc pekne
dam ti adresu,kde me to muzes rict do oci s vytiranim prdele
Jinak abych se ti zavdecil,tak je to moc moc pekne
Skejte, ale on se tady neptal, jestli auto prodat nebo ne, ptal se pouze na to jestli totam dát nebo ne. Odpověď na otázku , kterou nepoložil byla nesmyslná.....