pánové řešíme jestli zrealizovat to, co navrhl Jord...
až se budu tázat jestli auto vyhodit nebo ne, určitě vaše moudré rady ocením, zatím si s něma můžete vytřít prdel
dam ti adresu,kde me to muzes rict do oci s vytiranim prdele
Jinak abych se ti zavdecil,tak je to moc moc pekne
na co adresu, však se uvidíme na sraze fóra
edit: jináč tebe sem skejte měl za jednoho z těch rozumnejch tady na fóru, ale asi jsem se zmýlil
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:
pánové řešíme jestli zrealizovat to, co navrhl Jord...
až se budu tázat jestli auto vyhodit nebo ne, určitě vaše moudré rady ocením, zatím si s něma můžete vytřít prdel
edit: jináč tebe sem skejte měl za jednoho z těch rozumnejch tady na fóru, ale asi jsem se zmýlil
jsi jak male dite,jakmile nekdo neco rekne ci napise co pan nechce slyset,tak vsichni jsou blbci,kreteni a muzou si klidne vytrit prdel
Budu se tesit na sraze TF
ale on nemluvi o kritice, ale o tom, ze se ptal uplne na neco jineho
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Jak tak koukam,tak skejt tu ma plno kecu,jak by tu Pandu vyhodil a koupil si neco jinaciho a sam jezdi v jeste vetsim srotu...
s vyhazovanim by jsi mel zacit u sveho nemeckeho srotu
SkejT píše:
jsi jak male dite,jakmile nekdo neco rekne ci napise co pan nechce slyset,tak vsichni jsou blbci,kreteni a muzou si klidne vytrit prdel
tak znova a pomalejc pro ty, kdo si sedí na vedení:
myslím, že negativní kritiku tady oproti některejm členům snáším až moc dobře (jen si vzpomeň kolikrát tady bylo psáno hajzl, kadibouda, atd... v podstatě po dobu mýho navštěvování TF si tady ze mně někdo utahuje)
takže byl bych rád kdybys pochopil, že tady jde o to, že já se zeptal na nárazník a ty odpovídáš vyhodit auto - a pak se div, že si tady kde kdo stěžuje na totální OTčka
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
FCS píše:Jak tak koukam,tak skejt tu ma plno kecu,jak by tu Pandu vyhodil a koupil si neco jinaciho a sam jezdi v jeste vetsim srotu...
s vyhazovanim by jsi mel zacit u sveho nemeckeho srotu
ale aspon umis hezky vyhrozovat..
nevim,nerekl bych ze mam srot,ale kdyz to rikas ty tak to bude asi pravda.Nevim co meles o vyhrozovani,nikomu jsem jeste tady nevyhrozoval (PS: me druhe povolani je vymahac dluhu )
Nechapu proc pises ze mam plno kecu,specialne pro tebe jeste jednou,napsal jsem "mam stejny nazor" to je vsechno
Panda píše:
SkejT píše:
Panda píše:
tak znova a pomalejc pro ty, kdo si sedí na vedení:
myslím, že negativní kritiku tady oproti některejm členům snáším až moc dobře (jen si vzpomeň kolikrát tady bylo psáno hajzl, kadibouda, atd... v podstatě po dobu mýho navštěvování TF si tady ze mně někdo utahuje)
takže byl bych rád kdybys pochopil, že tady jde o to, že já se zeptal na nárazník a ty odpovídáš vyhodit auto - a pak se div, že si tady kde kdo stěžuje na totální OTčka
nikdy jsem nepsal hajzl,katibouda.Psal jsem pouze TOITOI a pokud si dobre vzpominam tak prvni tvuj nick byl: TOITOI
pokud tady pises o totalnich OTčkach tak si myslim,ze zrovna ty by jsi se k tomu nemel vubec vyjadrovat.Opakuji to podruhe,citoval jsem pouze prizpevek ktery byl uveden uz drive a pouze jsem se pridal.
tak zpět k věci
co se týče toho prahu, tak to je podle mě jasná volba
jinak ten zadek bych nechal bejt a hlavně byh se snažil nějak vyřešit tu SPZetku aby benga nerejpali
FCS píše:No ja jsem tu Pandovi nepsal,ze mu dam adresu a at mi to prijede rict do oci... Tak uz asi nevis,co pises..
pokud jsi nepochopil vyznam vety,tak si ji laskave precti jeste jedno,podruhe,potreti.Nevidim na tom nic spatneho,kdyz nekomu nabidnu moznost osobniho setkani,navzdory tomu kolik mam malo volneho casu,je to slusne gesto ode mne
FCS píše:No ja jsem tu Pandovi nepsal,ze mu dam adresu a at mi to prijede rict do oci... Tak uz asi nevis,co pises..
pokud jsi nepochopil vyznam vety,tak si ji laskave precti jeste jedno,podruhe,potreti.Nevidim na tom nic spatneho,kdyz nekomu nabidnu moznost osobniho setkani,navzdory tomu kolik mam malo volneho casu,je to slusne gesto ode mne
Tak v tomhle případě vůbec nevím, jestli bych nechal tu první variatnu, nebo udělal tu druhou. Obojí vypadá dobře Taky bude rozdíl až tam bude výklenek na RZ. Jinak ty prahy bych taky vyměnil, ale ty co tam máš teď vypadaj taky dobře a řekl bych že víc originálně.
ja ti nevim jak bych to spis nechal tak jak to mas, preci jenom takovejhle difuzorpatri na nejakou nabusenou karu a ne sem i kdyz vypada vcelku zajimave