Panda Stylish

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

SkejT píše:
Panda píše:
SkejT píše: mam stejny nazor :?:
pánové řešíme jestli zrealizovat to, co navrhl Jord...
až se budu tázat jestli auto vyhodit nebo ne, určitě vaše moudré rady ocením, zatím si s něma můžete vytřít prdel
dam ti adresu,kde me to muzes rict do oci s vytiranim prdele :wink:
Jinak abych se ti zavdecil,tak je to moc moc pekne
na co adresu, však se uvidíme na sraze fóra

edit: jináč tebe sem skejte měl za jednoho z těch rozumnejch tady na fóru, ale asi jsem se zmýlil
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Panda píše:
SkejT píše:
Panda píše: pánové řešíme jestli zrealizovat to, co navrhl Jord...
až se budu tázat jestli auto vyhodit nebo ne, určitě vaše moudré rady ocením, zatím si s něma můžete vytřít prdel
dam ti adresu,kde me to muzes rict do oci s vytiranim prdele :wink:

edit: jináč tebe sem skejte měl za jednoho z těch rozumnejch tady na fóru, ale asi jsem se zmýlil
jsi jak male dite,jakmile nekdo neco rekne ci napise co pan nechce slyset,tak vsichni jsou blbci,kreteni a muzou si klidne vytrit prdel :(
Budu se tesit na sraze TF

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

ale on nemluvi o kritice, ale o tom, ze se ptal uplne na neco jineho :wink:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Jak tak koukam,tak skejt tu ma plno kecu,jak by tu Pandu vyhodil a koupil si neco jinaciho a sam jezdi v jeste vetsim srotu...
s vyhazovanim by jsi mel zacit u sveho nemeckeho srotu :wink:

ale aspon umis hezky vyhrozovat.. 8)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

SkejT píše:
Panda píše:
SkejT píše: dam ti adresu,kde me to muzes rict do oci s vytiranim prdele :wink:

jsi jak male dite,jakmile nekdo neco rekne ci napise co pan nechce slyset,tak vsichni jsou blbci,kreteni a muzou si klidne vytrit prdel :(
tak znova a pomalejc pro ty, kdo si sedí na vedení:
myslím, že negativní kritiku tady oproti některejm členům snáším až moc dobře (jen si vzpomeň kolikrát tady bylo psáno hajzl, kadibouda, atd... v podstatě po dobu mýho navštěvování TF si tady ze mně někdo utahuje)
takže byl bych rád kdybys pochopil, že tady jde o to, že já se zeptal na nárazník a ty odpovídáš vyhodit auto - a pak se div, že si tady kde kdo stěžuje na totální OTčka
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

SkejT

Příspěvek od SkejT »

FCS píše:Jak tak koukam,tak skejt tu ma plno kecu,jak by tu Pandu vyhodil a koupil si neco jinaciho a sam jezdi v jeste vetsim srotu...
s vyhazovanim by jsi mel zacit u sveho nemeckeho srotu :wink:

ale aspon umis hezky vyhrozovat.. 8)
nevim,nerekl bych ze mam srot,ale kdyz to rikas ty tak to bude asi pravda.Nevim co meles o vyhrozovani,nikomu jsem jeste tady nevyhrozoval (PS: me druhe povolani je vymahac dluhu :shock: )
Nechapu proc pises ze mam plno kecu,specialne pro tebe jeste jednou,napsal jsem "mam stejny nazor" to je vsechno :twisted:
Panda píše:
SkejT píše:
Panda píše: na co adresu, však se uvidíme na sraze fóra

tak znova a pomalejc pro ty, kdo si sedí na vedení:
myslím, že negativní kritiku tady oproti některejm členům snáším až moc dobře (jen si vzpomeň kolikrát tady bylo psáno hajzl, kadibouda, atd... v podstatě po dobu mýho navštěvování TF si tady ze mně někdo utahuje)
takže byl bych rád kdybys pochopil, že tady jde o to, že já se zeptal na nárazník a ty odpovídáš vyhodit auto - a pak se div, že si tady kde kdo stěžuje na totální OTčka
nikdy jsem nepsal hajzl,katibouda.Psal jsem pouze TOITOI a pokud si dobre vzpominam tak prvni tvuj nick byl: TOITOI

pokud tady pises o totalnich OTčkach tak si myslim,ze zrovna ty by jsi se k tomu nemel vubec vyjadrovat.Opakuji to podruhe,citoval jsem pouze prizpevek ktery byl uveden uz drive a pouze jsem se pridal.

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

tak zpět k věci :D
co se týče toho prahu, tak to je podle mě jasná volba 8)
jinak ten zadek bych nechal bejt a hlavně byh se snažil nějak vyřešit tu SPZetku aby benga nerejpali
Opel Corsa B

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

No ja jsem tu Pandovi nepsal,ze mu dam adresu a at mi to prijede rict do oci... :D Tak uz asi nevis,co pises..

SkejT

Příspěvek od SkejT »

FCS píše:No ja jsem tu Pandovi nepsal,ze mu dam adresu a at mi to prijede rict do oci... :D Tak uz asi nevis,co pises..
pokud jsi nepochopil vyznam vety,tak si ji laskave precti jeste jedno,podruhe,potreti.Nevidim na tom nic spatneho,kdyz nekomu nabidnu moznost osobniho setkani,navzdory tomu kolik mam malo volneho casu,je to slusne gesto ode mne

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

SkejT píše:
FCS píše:No ja jsem tu Pandovi nepsal,ze mu dam adresu a at mi to prijede rict do oci... :D Tak uz asi nevis,co pises..
pokud jsi nepochopil vyznam vety,tak si ji laskave precti jeste jedno,podruhe,potreti.Nevidim na tom nic spatneho,kdyz nekomu nabidnu moznost osobniho setkani,navzdory tomu kolik mam malo volneho casu,je to slusne gesto ode mne
:smich:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

SkejT píše: nikdy jsem nepsal hajzl,katibouda.Psal jsem pouze TOITOI a pokud si dobre vzpominam tak prvni tvuj nick byl: TOITOI
já myslim, že začínal s jarda_001 nebo tak nějak... 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Rudi píše:
SkejT píše: nikdy jsem nepsal hajzl,katibouda.Psal jsem pouze TOITOI a pokud si dobre vzpominam tak prvni tvuj nick byl: TOITOI
já myslim, že začínal s jarda_001 nebo tak nějak... 8)
tak to se omlouvam,to bylo asi jeste driv nez jsem zde zacal chodit :oops:

jiras

Příspěvek od jiras »

Tak v tomhle případě vůbec nevím, jestli bych nechal tu první variatnu, nebo udělal tu druhou. Obojí vypadá dobře 8) Taky bude rozdíl až tam bude výklenek na RZ. Jinak ty prahy bych taky vyměnil, ale ty co tam máš teď vypadaj taky dobře a řekl bych že víc originálně.
VW Polo 1.2

http://www.ustyle.cz - e-shop se skate, street a hip hop oblečením

amogh

Re: Panda Stylish

Příspěvek od amogh »

ja ti nevim jak bych to spis nechal tak jak to mas, preci jenom takovejhle difuzorpatri na nejakou nabusenou karu a ne sem i kdyz vypada vcelku zajimave

tot muj nazor
Touran BMM

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“