Klucí děkuju moc za pochvalu i kritiku ;o)
Vezmu to postupně...
Kola... nevím.. na těch fotkách nevyniknou... ale v reálu k tomu myslím pásnou.. stejně kdybych dával jiný budou to černej střed a leštěnej límec, protože to je pro mě the best... a navíc větší se mi už nevejdou .. mám co dělat, abych vepředu dostal 195/45/15 - padesátky mi už dřou.. a vzadu sice mám padesátky, ale ty půjdou vyměnit za 45ky.. a pak bych příští rok je chtěl ještě trochu repásnout.. znova a pořádně nechat vyleštit límce..atd.. vím, že jsou starý... ale zatím je nikdo nemá ;o)
Prahy... budou, ale zatím nejsou... protože zatím nebyl čas ani finance... do konce sezony bych prahy chtěl.. úplně hladký rovný....jen na zarovnání karoserie s nárazníkama (to už tam hever nestrčím vůbec.. ;o( ) ...
a co se týče pinkyho připomínky, tak dneska mi díky Eiffelovi dorazí toto
ještě jsem stihl dopotáhnout A sloupky.. a zbývá mi jen dolakování několika věcí na dveřích.. a podlaha v kufru... Ale prozatím došly finance.. takže dalších výraznejch změn se dočkáte až cca v červenci... chjo.. ještě že existuje kontokorent...
jo a abych nezapoměl.. výfuk taky pořeším.. jen co budou money.. buď ho ukončím před nárazníkem... nebo chci duplex s koncovkama na míru do nárazníku.... ;o)