Ivan píše:Jo, nevypadá to špatně, hlavně ten nárazník. Na lakování klik a lišt se vykašli. Pořiď nějakej dobrej podvozek, pošli to trochu níž a udělej něco s tím líným motorem a bude to fajn auto. A na zadní nárazník se vykašli a nech tam ten sériový jako mám já, alespoň pak budeš moci parkovat u obrubníků
"Udelej neco s tim linym motorem" .... a kdo mi rekne co? Mam tam hozenyho Remuse a budu davat nejaky kit sani (K&N nebo Green, zatim nejsem rozhodnuty). Svody za 11tis. se mi na ten motor davat nechteji. Co se strednim dilem vyfuku? Jaky misto seriovky?
Máš to v sekci styling, tak jsem myslel, že to budeš ladit jen tak, aby to vypadalo. Jinak jaké jsou možnosti úprav motorů viz sekci tuning. Až to pročteš, tak se ptej. Možností je celá řada (swap, vačky, hlava, převrtat, turbína, ...).
abbath píše:dnes jsem auti viděl na živo a ty kola nejsou až tak malé jak to vypadá na fotkách...jinak je to pěkné jen snížit by to chtělo,ale to časem přijde
A kde????
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
abbath píše:dnes jsem auti viděl na živo a ty kola nejsou až tak malé jak to vypadá na fotkách...jinak je to pěkné jen snížit by to chtělo,ale to časem přijde
A kde????
videl jsem te v Holesove u Albertu stal jsem vedle tebe na parkovisti
A kde????
videl jsem te v Holesove u Albertu stal jsem vedle tebe na parkovisti
Cerveny Megan, jestli si dobre pamatuju... myslel jsem si to
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS