startér pls pomoc
Moderátor: Idaho
startér pls pomoc
Zdarec chlapi mám takový problém. Nestartune mi nissan 100nx. Zapnu klíček a startér se otočil jen tak málo že to ani nechytlo jakoby byla slabá baterka ale baterkou to není pač tu jsem dobyl a dokonce jsem zkusil i jinou z mého fiata ta je větší. Nepomohlo. Tak jsem vytahl startér že se na něho mrknu a zkontroluju uhlíky a tak a všechno v poho ještě jsem ho vyčistil a zkusil jestli frčí venku a jel krásně. Tak mě napadlo že to možná bude kabelama od baterky tak jsem koupil nové a pořád to nefunkuje a dokonce to teďka ani nezatočí startérem jen slyším jak to cvakne jak vyjede ten pasorek. Nějak si nevím rady. Nevíte čím to může byt? dikec
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Re: startér pls pomoc
Ještě musím dodat že mám kostru navedenou přímo na startér takže to podle mě nebude špatnou kostrou.
Re: startér pls pomoc
nektery startery maji dve vinuti 1. pro vysunuti pastorku 2 druhy toci starterem, sepne se az zaskoci pastorek takze jestli je to tenhle prip[ad tak by mohl bud prvni vynuti malo vyjizdet pastorek takze se nesepne to druhy a nebo jsou spatny kontakty tpho prvniho event je tam nekde zavada merchanicka ktera nedovoli zajet tomu pastorku do polohy kdy se sepne druhe vinuti
No kostra je určitě dobrá. Teda aspoň myslím. Takže je to asi teda v tom startéru jo? no já těm vinutím a tak moc nerozumim takže jsem to jen očistil a omrkl uhlíky. Ale když jsem ho vytahl ven tak na jeden kontakt vyjel pastorek a když jsemto zapl na druhý tak točil startér. Když jsem to zaojil obojí dohromady tak fungoal normálně. Ale v autě se to nezatočí, jen ten pastorek vyjede a klapne to.
Myslíte že mám shánět nový startér?
jinak dik aspoň někdo odpověděl
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podivej se pod motor na ten ukostrovaci medenej pasek,jestli neni v haji,to je taky dost mozny.Jo a kdyz ho mas v aute a nechce startovat tak na nej zkus necim poklepatRolljoin píše:No kostra je určitě dobrá. Teda aspoň myslím. Takže je to asi teda v tom startéru jo? no já těm vinutím a tak moc nerozumim takže jsem to jen očistil a omrkl uhlíky. Ale když jsem ho vytahl ven tak na jeden kontakt vyjel pastorek a když jsemto zapl na druhý tak točil startér. Když jsem to zaojil obojí dohromady tak fungoal normálně. Ale v autě se to nezatočí, jen ten pastorek vyjede a klapne to.

Optimismus pramení z nedostatku informací 

dik zitra to omrknu a nechám zrovna proměřit ten startér u jednoho známého. Snad to bude v poho pač se nikomu nechcou vrážet prachy do toho. Je to matčino auto a jestli to bude stát víc než litr tak ho tata chce odvést do šrotu. On je celkem v prdeli ale na ježdění do práce stačil. Kdyžtak bude na prodej.Mirek999 píše:Podivej se pod motor na ten ukostrovaci medenej pasek,jestli neni v haji,to je taky dost mozny.Jo a kdyz ho mas v aute a nechce startovat tak na nej zkus necim poklepatRolljoin píše:No kostra je určitě dobrá. Teda aspoň myslím. Takže je to asi teda v tom startéru jo? no já těm vinutím a tak moc nerozumim takže jsem to jen očistil a omrkl uhlíky. Ale když jsem ho vytahl ven tak na jeden kontakt vyjel pastorek a když jsemto zapl na druhý tak točil startér. Když jsem to zaojil obojí dohromady tak fungoal normálně. Ale v autě se to nezatočí, jen ten pastorek vyjede a klapne to.