jaky aktivni subwoofer?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
jaky aktivni subwoofer?
zdravim,jaky byste zvolili aktivni subwoofer do auta,nebo jaky zesak + basbox tubu nechci
- Celica2.0GTI
Re: jaky aktivni subwoofer?
no vždy je potřeba uvést cenovku do jaké to chceš není problém uvalit 100000
Že by?
- Přílohy
-
- Můžu poslat test pokud tě zajímá.
- AB20A.jpg (86.23 KiB) Zobrazeno 2821 x
All: Ten se asi dobre prodava, ze? Je celkem malinkej
Aji ho celkem dost nabizis
ale fakt peknej...

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Mě se moc nelíbí... ale jako jsem přesvědčeny že hraje dobře... ale aktivní sub neni můj styl..

ja bych taky nechtel aktivni si radeji koupim zaty penize zesak a SW box.
Moje auto:
Peugeot 307 kombi 1.6 80kw 2005
Peugeot 307 kombi 1.6 80kw 2005
Cenově ti to vyjde tak skoro nastejno....zase ušetříš nějáký ty kačky na kabeláži....

Já to opakuju furt do zblbnutí. Aktivy mají mezi lidmi dost málo zastánců a jsem přesvědčený, že to je přežitek z doby kdy šly koupit bezejmenné megabombery jen v supermarketech. Prostě za pár kaček megaprůjem. Technika i technologie se ale posunuly, i renomovaní výrobci mají v sortimentu aktivy a tak je asi čas trošku poopravit názor. Na soutěže v DB aktivy určitě vhodné nejsou. Na poslech se ale najdou velmi dobré kousky. Je třeba si uvědomit, že aktiv je projektován jako celek. Zesilovací modul je konstruován pro konkrétní, pro aktiv navržený woofer. Tomu odpovídá i konstrukce filtrů a napájení a je úplně jedno jestli se jedná o Axton, Focal, Pioneer nebo cokoliv jiného. Aktivy mají oproti externím zesíkům prčovní výkony ale ... tady je to právě o konstrukci aktivu jako celku. Jsem toho názoru, že mimo soutěžních sestav je výkon až na druhém místě. Na prvním je, podle mně, sladění sestavy, tedy vhodnost volby koénkrétního zesíku a konkrétního wooferu. A zeptám se. Kdo z nás dokáže basovou sekci sladit alespoň stejně nebo lépe než projektant renomovaného výrobce, který aktiv konstruuje?
Jde i o jinou věc. U velmi levných systémů se kvalitativně jen těžko hledá náhrada za dobře udělaný aktiv. Je fakt, že externí zesík s bednou i vtéto kategorii dokáže často udělat větší kravál než stejně levný aktiv. Kvalitativně je to ale přece jen trošku jinde a je na každém aby rozhodl co chce poslouchat. Zkuste si nezaujatě poslechnout některé drašší aktivy. Už jsem někde zmiňoval Focal Bomb A1. Nějak se mi nechce věřit, že by šly za stejné peníze lepší basy v kombinaci zesík + bedna. Hlasitější možná. Kvalitnější těžko.
Zkuste si poéslechnout třeba tuhle mrchu.
Jde i o jinou věc. U velmi levných systémů se kvalitativně jen těžko hledá náhrada za dobře udělaný aktiv. Je fakt, že externí zesík s bednou i vtéto kategorii dokáže často udělat větší kravál než stejně levný aktiv. Kvalitativně je to ale přece jen trošku jinde a je na každém aby rozhodl co chce poslouchat. Zkuste si nezaujatě poslechnout některé drašší aktivy. Už jsem někde zmiňoval Focal Bomb A1. Nějak se mi nechce věřit, že by šly za stejné peníze lepší basy v kombinaci zesík + bedna. Hlasitější možná. Kvalitnější těžko.
Zkuste si poéslechnout třeba tuhle mrchu.
- Přílohy
-
- ES112A.jpg (61.44 KiB) Zobrazeno 2745 x