Kuwa včera jsme prasili jak czyp..... . Luboš tomu dával sodu jak sviňa a jede nám to zhruba stejně pro zvědavce Některé ty úseky cesty byly maskr, takže se tímto omlouvám všem občanům a spoluřidičům hlavně divoké zvěři, která jistě kvůli mému výfucku utekla na Šumavu
kuwa myslím že jsme je plašili oba...a ten přejetý zajíc u Shimana pičo jsem si nějak neuvědomil že jedu 180 a jak jsem to strhnul pěkně to to auto roztančilo...už jsem se viděl jinde...ufff...takže dišo pomalu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Tak jsem dneska dojebal tehlici na leve strane takze nevim jestli zitra dojedu. Takze Dane ty prachy vytahni zitra s feldy ja se s nim pak srovnam. No vlastne ani nevim jestli to funguje myslel jse m ze to dneska vyzkousim ale ta tehlice sezrala cely den a stejne jsem ji nedostal dolu. Zitra se snad povede.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Kluky z autokšeftu znám....mají toho upraveného Sunnyho co jezdí na sprinty...ale nevím jestli to je porušování autorských práv, když ty kola jsou allesio a oni tam mají jen název firmy
Luke_TDI píše:Tak jsem dneska dojebal tehlici na leve strane takze nevim jestli zitra dojedu. Takze Dane ty prachy vytahni zitra s feldy ja se s nim pak srovnam. No vlastne ani nevim jestli to funguje myslel jse m ze to dneska vyzkousim ale ta tehlice sezrala cely den a stejne jsem ji nedostal dolu. Zitra se snad povede.
Co jsi čekal,to je tak když se nám topenář a kotelník sere do kšeftu,obrat se na autorizovaný servis,nebo na mě
Jak vytahnout ze mě fole Ty maš u mě dluhy jak CYP kámo...tak asi osumnacet kámo...
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Pěkný fotky předsedo opět musím pochválit ty ses prostě narodil a už si měl foták v peřince jinak už mám obuto včera jsem trochu jezdil a je to suuuuupeeeeer jsem spokojen
Luke_TDI píše:Tak jsem dneska dojebal tehlici na leve strane takze nevim jestli zitra dojedu. Takze Dane ty prachy vytahni zitra s feldy ja se s nim pak srovnam. No vlastne ani nevim jestli to funguje myslel jse m ze to dneska vyzkousim ale ta tehlice sezrala cely den a stejne jsem ji nedostal dolu. Zitra se snad povede.
Co jsi čekal,to je tak když se nám topenář a kotelník sere do kšeftu,obrat se na autorizovaný servis,nebo na mě
Jak vytahnout ze mě fole Ty maš u mě dluhy jak CYP kámo...tak asi osumnacet kámo...
Neser!
Vsak se pak vyrovname tak co meles
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani