VYBERAUTO.CZ
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
VYBERAUTO.CZ
mate nekdo zkusenosti s timhle bazarem??
me se tam ten vyber moc libi, ceny taky celkem
ale vsechno dovoz z nemec, vsechno skoro nehavarovany a najeto kolem 90-150 tis
az je mi to cely podezrely
diky za postrehy
me se tam ten vyber moc libi, ceny taky celkem
ale vsechno dovoz z nemec, vsechno skoro nehavarovany a najeto kolem 90-150 tis
az je mi to cely podezrely
diky za postrehy
Touran BMM
Re: VYBERAUTO.CZ
máme
v Duplexu v Mostě slavil jejich šéf a měli tam super kundičku striptérku... jinou zkušenost nemam 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Já od nich koupil passata o pěkně sem si naběhl - všechny auta mají stočený tacháče a vesměs udělaný jen na oko - velký závady se dostaví časem...já třeba nakonec zjistil, že ten passat musel bejt utopenej
VW CC RTDI snowflag
no ja si neco takovy taky nejak tak myslim a koukam ze se to krasne potvrzuje
Touran BMM
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*ckySkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
nebo ti k tomu prodejce dá stěrku na okno, tak nebratDanecek píše:takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*ckySkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.![]()

presneDanecek píše:takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*ckySkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.![]()
presneRudi píše:nebo ti k tomu prodejce dá stěrku na okno, tak nebratDanecek píše:takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*ckySkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.![]()
ma jeste nekdo v rukavu nejake akce

takhel bych to nebral, jen se zuste zeptat lidí co pracují u leasingu koilk dostane bazar za uzavření leasingové smlouvy na ruku od leasingovkyDanecek píše:takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*ckySkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.![]()

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
Ahoj Koupil jsem tam škodu octavii rok výroby 1998 a to auto mělo novej lak krásnej zjistil jsem že bylo stříkaný protože jezdilo jako taxi vzahraničí km mělo 181000 přitom an technický motor odhadly na půl melounu zespoda šrot motor sice šlapal ale klimatizace nešla,zadní okénko u řidiče nešlo kryt pod motorem nebyl . A spousta jiných věcí nechal jsem jim tammojí původní octavii bílej combík rok 2002 v eleganci když jsem jim to tamdával tak to mělo něco kolem 234000 natočeno ale an internetu se objevila se 140000 takže dobrý pokud jí někdo vlastní je to model 1.8Turbo 20V tak klidně zašlu dokumenty nebot auto bylo asi vkvětnu an technický a tam jsou km napsaný. ahoj