ja to vím uplně přesně za 500 kč 150 kmMaro píše:ja za 500 taky najedu kolem 450km

Moderátor: Dave0401
ja to vím uplně přesně za 500 kč 150 kmMaro píše:ja za 500 taky najedu kolem 450km
Ty jo, to já najedu i 400tomoking píše:525 kc/100 km911 Turbo Rulezzzzzz !
lubo tak to mame stejne ccaluboT4 píše:ja to vím uplně přesně za 500 kč 150 kmMaro píše:ja za 500 taky najedu kolem 450km
tomoking píše:ne ne .... ja je najedu .... ty se jen premistis z mista do mistaMr. Yaris píše:Ty jo, to já najedu i 400tomoking píše:525 kc/100 km911 Turbo Rulezzzzzz !
![]()
Všechno platí...Dan píše:s rudkem jedem ve 12hod. pokud se nic nezmenilo nebo nezmeni
beru jako obvykle altán, stan a dve zidle....a to je asi vse. ty vem ten tvuj mega grill...hmm?Dolph píše:Všechno platí...Dan píše:s rudkem jedem ve 12hod. pokud se nic nezmenilo nebo nezmeni
Co gril? Stan?
Já vezmu taky stan, mega gril a litr rumuDan píše:beru jako obvykle altán, stan a dve zidle....a to je asi vse. ty vem ten tvuj mega grill...hmm?Dolph píše:Všechno platí...Dan píše:s rudkem jedem ve 12hod. pokud se nic nezmenilo nebo nezmeni
Co gril? Stan?
Oki...kup uhlí. Já někde seženu dřevo a budeme to mit paradni.Mr. Yaris píše:Gril nemám, můžeme se k vám přifařit. Po cestě koupím uhlí, doufám že bude. Minule jsem nemohl sehnat.