zvolil jsi pekny kompromis bez zbytecnych excesu.Styl je pekne ucesany,zadna extravagance.Kola jsou zajimava,ikdyz bych volil jina,ale celkovy dojem je skvely.
Mas ode me za 1
SkejT píše:zvolil jsi pekny kompromis bez zbytecnych excesu.Styl je pekne ucesany,zadna extravagance.Kola jsou zajimava,ikdyz bych volil jina,ale celkovy dojem je skvely.
Mas ode me za 1
Děkuju jsem dlouho vahal jaka kola...a tyhle mi padli kola nejvic do oka...nekdo řika okoukani ale ,ja jsem spokojenej maximalne
SkejT píše:zvolil jsi pekny kompromis bez zbytecnych excesu.Styl je pekne ucesany,zadna extravagance.Kola jsou zajimava,ikdyz bych volil jina,ale celkovy dojem je skvely.
Mas ode me za 1
Děkuju jsem dlouho vahal jaka kola...a tyhle mi padli kola nejvic do oka...nekdo řika okoukani ale ,ja jsem spokojenej maximalne
tomu rozumim,odhadnout takova kola aby se opravdu dokonale hodila k danemu autu,chce vkus,penize a nejaky cas.Ale nemuzu rict,ze by se me ty kola nehodily na to tvoje auto,ale na muj vkus bych tam videl neco jineho.Ale jak rikam,kazdy ma otrosku jinou predtavivost o tom,co je prave idealni na aute,to je prave ta krasa styllingu
Mas ode me za 1
tomu rozumim,odhadnout takova kola aby se opravdu dokonale hodila k danemu autu,chce vkus,penize a nejaky cas.Ale nemuzu rict,ze by se me ty kola nehodily na to tvoje auto,ale na muj vkus bych tam videl neco jineho.Ale jak rikam,kazdy ma otrosku jinou predtavivost o tom,co je prave idealni na aute,to je prave ta krasa styllingu
Jaka kola by si tam libili tobě....jen tak jakej maš vkus,jsem zvedavej jak to vidi jini.
wsnw píše:Děkuju jsem dlouho vahal jaka kola...a tyhle mi padli kola nejvic do oka...nekdo řika okoukani ale ,ja jsem spokojenej maximalne
Jaka kola by si tam libili tobě....jen tak jakej maš vkus,jsem zvedavej jak to vidi jini.
moc pěkný, ale ta zavařená klika vzadu....je tam moc velká plocha no nevím...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Prvni postup jak jsem to udelal...natahl punčochu na usazeni vyškače a zalaminovala na dalšich fotkach jsem jen nanašel kit a brousil a furd do kola ke konečne fazi.vsadil jsem tam Sinus live SL 160.
wsnw píše:Thomas nene mam stavitelnej Supersport...pružiny jsem mel předtim -40 mm Enza
V jakém rozmezí je prosím stavitelnej, jsi s ním spokojenej..?
Jsem stejnej concern a pišou maximalne -65 mm a de to jak vydiš na fotce o hodne vic niž a ve předu to ješte mužu snižit do konce zavitu 1,5mm a vzadu stejne.Mechanik mi akorad zničil u toho zadniho podvozku zavit tak necham ten štelovak(zavitej mechanizmus na sniženi) udelat na soustruhu....nebo jak se tomu řika
Asi to do týhle sekce moc nepatří, ale když už si to tady nakous, co tam máš za muziku ? Někde na klubu jsem zahlíd fotku otevřenýho kufru...na nákup tam moc místa nebylo.
Emocion píše:Asi to do týhle sekce moc nepatří, ale když už si to tady nakous, co tam máš za muziku ? Někde na klubu jsem zahlíd fotku otevřenýho kufru...na nákup tam moc místa nebylo.
Tohle mi tam hraje Emocione novejši foto ted nemam...