4 kila mi rikali v O2 jasne ze tam to je vichabitat3 píše:gigivka se da koupit za nejakych 269

Moderátor: Rudi
4 kila mi rikali v O2 jasne ze tam to je vichabitat3 píše:gigivka se da koupit za nejakych 269
co jsem se docetl na jinem webu tak pry jelikoz nema Symbian tak tam nepujde navigaceRudi píše:jak je to pak s tomtomem? půjde tam?
tak to je velká škodamilosh píše:co jsem se docetl na jinem webu tak pry jelikoz nema Symbian tak tam nepujde navigaceRudi píše:jak je to pak s tomtomem? půjde tam?
Prej je to hroznej šmejd, Mildo...milosh píše:My uz mame doma 2 modely, ja i manzelka, dnes sem je dovezl, jakmile pretahnu data ze staryho founu napisu taky naky poznatky, ale co uz jsem zkusil tak fotak super (v ramci moznosti),telefon je malej, lehkej, displej supr a i ten interni reprak hraje celkem obstojne
Akorat to ma hafo moznosti a nastaveni tak to bude na dyl nez do toho proniknu
Ja ho bral od nakyho kluciny z Loun potreboval nutne penize... Tak jsem ho oskubal co se dalo... Mesic starej telefon...kujon píše:za 3k bych si koupil dvaJá ho měl (resp. rodinka) za 4,5k plus 5k benefit bodů
já snad celej kamionkujon píše:za 3k bych si koupil dvaJá ho měl (resp. rodinka) za 4,5k plus 5k benefit bodů
ale ta je skoro jednou tak dražší, pokud teda zase někdo z Loun nespěchal na penízeZemi píše:E65 panove...Ted ji mam a nedam...