souhlas, pocasi ideal - az na ten pitomej vitrpetis píše:Tak jsem nakonec jel taky. Bylo dobře, ani horko ani zima. Jen ten vítr nemusel začít foukat:-))))))))))

Moderátor: extreme
souhlas, pocasi ideal - az na ten pitomej vitrpetis píše:Tak jsem nakonec jel taky. Bylo dobře, ani horko ani zima. Jen ten vítr nemusel začít foukat:-))))))))))
no nevim,me se libilo jak jsi tam jela první sprint,a všechny složilazabicka.alenka píše:Tak je Mimon za nama. Sprinty v tom poctu fakt nemaj konkurenci - je to velkej adrenalin. Me to bohuzel total rozhodilo - jsem takovej nervacek. Eso se vsak blejsknul a vybojoval treti mistoTo je super uspech!!!
Jinak si myslim, ze sraz byl vyborne organizovan - stejne tak sprinty.MAZEC!!!
melo to byt druhe ale bez dvojky to holt lepe neslogeorg píše:3 místo n Mimoni to je velký úspěch Gratulujia proč ten čas 26s???
no, to se mi taky moc libilooooooTakeshi píše:no nevim,me se libilo jak jsi tam jela první sprint,a všechny složilazabicka.alenka píše:Tak je Mimon za nama. Sprinty v tom poctu fakt nemaj konkurenci - je to velkej adrenalin. Me to bohuzel total rozhodilo - jsem takovej nervacek. Eso se vsak blejsknul a vybojoval treti mistoTo je super uspech!!!
i tu černou Integru
nahodou video nemas?Takeshi píše:no nevim,me se libilo jak jsi tam jela první sprint,a všechny složilazabicka.alenka píše:Tak je Mimon za nama. Sprinty v tom poctu fakt nemaj konkurenci - je to velkej adrenalin. Me to bohuzel total rozhodilo - jsem takovej nervacek. Eso se vsak blejsknul a vybojoval treti mistoTo je super uspech!!!
i tu černou Integru
bohužel nezabicka.alenka píše:nahodou video nemas?Takeshi píše:no nevim,me se libilo jak jsi tam jela první sprint,a všechny složilazabicka.alenka píše:Tak je Mimon za nama. Sprinty v tom poctu fakt nemaj konkurenci - je to velkej adrenalin. Me to bohuzel total rozhodilo - jsem takovej nervacek. Eso se vsak blejsknul a vybojoval treti mistoTo je super uspech!!!
i tu černou Integru
ahaaaa, skodaTakeshi píše:bohužel nezabicka.alenka píše:nahodou video nemas?Takeshi píše: no nevim,me se libilo jak jsi tam jela první sprint,a všechny složilai tu černou Integru
já to šetřil na nějaký souboje mý vyvolený supry a tak,a nic teda nepředvedli,tak jsem si pak točil aspon sprintiky svoje