Jake led diody do obrysovek
Jake led diody do obrysovek
Jake led diody do obrysovek poradte prosím 

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jake led diody do obrysovek
Ty tam mam no, sice sem kupoval čistě bílý, ale svítěj fialově :-/
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
Stejná zkušenost, koupil jsem bílý a svítily dost viditelně do modra. Radši sem je vyhodil...nechtělo se mi zbytečně provokovat...na to mam na autě pro mě důležitější věci 

Kdyby záleželo na mě, tak si nekupuj žádný.. vyzkoušel jsem už x druhů a všechny vydržely max 14 dnů a pak přestaly svítit.. a to v několika autech, takže to nemohlo být autem..
ale jestli je přecijen chceš, tak tyhle má www.cartechgroup.cz o hodně levněší než autodoplňky...
ale jestli je přecijen chceš, tak tyhle má www.cartechgroup.cz o hodně levněší než autodoplňky...

No uvidím vyzkoším je když tak tam zase hodím ty obyčka
já mam v autě "bílý" skoro rok a furt jsou OK...tak bloude bude chyba u tebe že odcházej 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Jirkaking
- Kontaktovat uživatele:
Shválně je upravený odpor tak aby po určité době odešli ( 3 měsíce i rok a půl vydrží), doporučuji patice nevyhazovat, koupit LED diody bílé 10 mm přidat odpor 680 ohmů a je to na furtVelbloud píše:Kdyby záleželo na mě, tak si nekupuj žádný.. vyzkoušel jsem už x druhů a všechny vydržely max 14 dnů a pak přestaly svítit.. a to v několika autech, takže to nemohlo být autem..

FORD SIERRA 4x4 2.0 DOHC EFI
Vyrábím LED neony více http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=29760
Vyrábím LED neony více http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=29760
Jirkaking píše:Shválně je upravený odpor tak aby po určité době odešli ( 3 měsíce i rok a půl vydrží), doporučuji patice nevyhazovat, koupit LED diody bílé 10 mm přidat odpor 680 ohmů a je to na furtVelbloud píše:Kdyby záleželo na mě, tak si nekupuj žádný.. vyzkoušel jsem už x druhů a všechny vydržely max 14 dnů a pak přestaly svítit.. a to v několika autech, takže to nemohlo být autem..
ale jestli je přecijen chceš, tak tyhle má www.cartechgroup.cz o hodně levněší než autodoplňky...a že to nebude svítit rozptylově csss u paraboly to nevadí. Nebo po koupi rozebrat a na + dát jiný odpor tedy taky těch 680 ohm.
Jo to souhlasím koupil jsem si bílé LED 10mm v GME i z odporem na 12V a svítí to pořád.Mám je jak v parkovačkách tak nad SPZ.Sice se to neobešlo bez keců na STK ale nemohl nic.Jinak doporučuju sehnat svítivost 7000mcd a věčí.
- DitrTKOZ
- Moderátor
já měl modré v patici W2 a místo jedné byly 4malé vysocesvítivé ledky.....svítily ze začátku v pohodě..pak odešla jedna...pak druhá na drohé straně tak samo.....navíc sem za to dostal pokutu taxem to vypral ven......

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick