ta už je zamluvenaDan píše:vem tu dvougaraz....budem tam delat garage party

Moderátor: Dave0401
ta už je zamluvenaDan píše:vem tu dvougaraz....budem tam delat garage party
ZAMLUVENO a mozna i prodáno, jestli si udelam čas ho dovézt do Kar. tak i dnes zaplacenoDan píše:Pioneer DEH-P8100R (bez MP3)
spickovy zvuk a vybava...
4*45 W MOSFET high speed tuner RDS CD text paměť titulu pro singl CD EEQ equaliser OEL display full DAB kontrol ovl. CD, MD měniče RCA preout subwoofer out a mnoho mnoho dalsich funkci....
ve sve dobe stalo 21000,-
necham hoooodne levne...![]()
garaz je mozna zamluvena ale musi se pockat do konce mesice a taky jestli majitel te garaze se rozhodne ji dal pronajimat .je nejakej divnej dneska sem ho videl.rostaVR6 píše:ta už je zamluvenaDan píše:vem tu dvougaraz....budem tam delat garage party
máme i jiné garáže na garage party, stačí dojítDan píše:to neva, ale garage party plati....
To by jsi byl hodnýMr. Favo píše:viki budu koukat a pokud by neco bylo dam vedet.
ještě nemáš auto a už sháníš felgyUňak píše:KOUPÍM 15" kola rozteč 4*100 i s pneu levně nabídněte
tak to je super cena.Viking píše:To by jsi byl hodnýMr. Favo píše:viki budu koukat a pokud by neco bylo dam vedet.Jinak rozvody jsem sehnal v mototechně za 2300,-Kč -řemen+ 2 ks kladky
(origo)
že by?Dolph píše:a že by na slicky
mam 165/70 r14 2ks pěkné,ten rozměr na zimu idealnísotomaior píše:K: 2ks zimni pneu 185/60R14 nejake slusne,aspon 5mm
Mam doma 4ks skoro nové, ale nevím za koliksotomaior píše:K: 2ks zimni pneu 185/60R14 nejake slusne,aspon 5mm
tak mrkni co to je zac a popremyslej o cenovce....Dolph píše:Mam doma 4ks skoro nové, ale nevím za koliksotomaior píše:K: 2ks zimni pneu 185/60R14 nejake slusne,aspon 5mm
? a kolik, a kde?MartinTDi píše:V bohumíně by byla jedna garage k pronájmu
no ja bych taky radsi uzsi,ale ted mam disky a na nich ty 185tky,z toho sou 2dobre,tak skoda vyhodit.....felda píše:mam 165/70 r14 2ks pěkné,ten rozměr na zimu idealnísotomaior píše:K: 2ks zimni pneu 185/60R14 nejake slusne,aspon 5mm
co mas v planu za fotak ?..... ja zrovna prodal D70ku se setovym obektivem, 1Gb kartou , UV ultra tenkym filtrem od Marumi a nahradni baterkou za 9 900 kcAladin píše:tak a je to tu... brácha doskládal zdárně po roce a půl BMW (ještě se musí dopojit centrál)... auto má firemní takže BMW stojí a nejezdí se s nim... a teoreticky je na prodej... (pokud prodá, tak mi půjčí peníze na new foťák, takže to někdo kupte)
jedná se o BMW E34, původem z Itálie, pak to měla nějaká paní (o auto se ale starala) a pak brácha... byla to klasická E34 525i (M20). Pak nastala změna a začalo se přestavovat na typ M50 (novější 2,5 litr a dokonce s Vanosem... je tam i chip --> původně 192 koní, teď 210 koní). je to automat (divil jsem se jak to auto lítá!!!). Je v docela hodně solidní výbavě (kromě kůže)...
tak jak auto je (Mr.Favo to viděl) by bylo tak asi za 45 tisíc... do toho auta je investováno daleko více, ale to už nikdo nevrátí... je to novější model, takže to méně žere a lépe jede...
nejlepší by bylo se přijet podívat. a ještě něco... auto nebylo více jak rok a půl umyté ani leštěné
tos nemohl říct?tomoking píše:co mas v planu za fotak ?..... ja zrovna prodal D70ku se setovym obektivem, 1Gb kartou , UV ultra tenkym filtrem od Marumi a nahradni baterkou za 9 900 kcAladin píše:tak a je to tu... brácha doskládal zdárně po roce a půl BMW (ještě se musí dopojit centrál)... auto má firemní takže BMW stojí a nejezdí se s nim... a teoreticky je na prodej... (pokud prodá, tak mi půjčí peníze na new foťák, takže to někdo kupte)
jedná se o BMW E34, původem z Itálie, pak to měla nějaká paní (o auto se ale starala) a pak brácha... byla to klasická E34 525i (M20). Pak nastala změna a začalo se přestavovat na typ M50 (novější 2,5 litr a dokonce s Vanosem... je tam i chip --> původně 192 koní, teď 210 koní). je to automat (divil jsem se jak to auto lítá!!!). Je v docela hodně solidní výbavě (kromě kůže)...
tak jak auto je (Mr.Favo to viděl) by bylo tak asi za 45 tisíc... do toho auta je investováno daleko více, ale to už nikdo nevrátí... je to novější model, takže to méně žere a lépe jede...
nejlepší by bylo se přijet podívat. a ještě něco... auto nebylo více jak rok a půl umyté ani leštěné
cca 2500 snimkuAladin píše:tos nemohl říct?tomoking píše:co mas v planu za fotak ?..... ja zrovna prodal D70ku se setovym obektivem, 1Gb kartou , UV ultra tenkym filtrem od Marumi a nahradni baterkou za 9 900 kcAladin píše:tak a je to tu... brácha doskládal zdárně po roce a půl BMW (ještě se musí dopojit centrál)... auto má firemní takže BMW stojí a nejezdí se s nim... a teoreticky je na prodej... (pokud prodá, tak mi půjčí peníze na new foťák, takže to někdo kupte)
nejlepší by bylo se přijet podívat. a ještě něco... auto nebylo více jak rok a půl umyté ani leštěnékolik měla nafoceno?
chci Canon EOS 400D