Dotaz na chrom ve spreji
ten pohled je mi nějak povědomej..nevim odkudVelbloud píše:Na plastech nedrží... a nepomůže ani základ na plasty.... a bezbarvý lak na tom nedrží....
Jinak vypadá super, dokud se na něj nešáhne a člověk tan nenechá otisky prstů...
Jediný kde mi drží super jsou svody sání, který jsem s tím stříknul ( a asi se tam ta barva lehce vypálila)... a tam drží jako židovská víra ;o)))

ale co zkusit www.finishingpoint.cz ?
Re: Dotaz na chrom ve spreji
měl jsem ho a nebrat , kvalita srovnatelná jako když v práci lakujeme kontejnery stříbřenkou
Hle koupil sem si sprej ve chromu, na vicku je proste zrcadlo...mno ani nahodou to nastrikam, tvrdne to dlouho jak svin, efekt je jak seda barva jo trochu se leskne ale ani nahodou to co sem myslel a jeste to dela silene velkou vrstvu --- mam znacku Motip-Chromesray tak pokud nekdo sezene neco lepsiho s efektem chromu dejte vedet
prosim dekuji

zkoušel jsme stříkat plastovy a vypadalo to spíše jako stříbrná s větším leskem..ale hnus..budu kupovat pěkné nerezové trubky místo tohojaryn72 píše:Zdarec.Vyzkousel uz nekdo chrom ve spreji?Zajima me znacka a taky vysledek.Dik

Uplne to samy sem udelal ja ale jak to jinak vyresit muzu si to koupit uz origo hotovi ale je to dost drahy a mam strach ze se o to oloupe...JouiCZ píše:zkoušel jsme stříkat plastovy a vypadalo to spíše jako stříbrná s větším leskem..ale hnus..budu kupovat pěkné nerezové trubky místo tohojaryn72 píše:Zdarec.Vyzkousel uz nekdo chrom ve spreji?Zajima me znacka a taky vysledek.Dik
A kdyz de o plastJouiCZ píše:moje zásada je..nevěřit chromovaným věcem co jsou nastříkané..lehce se ti to někde odloupne a loupe se celé pak..hlavně u kol..raději si nechat něco vyleštit..mnmo si vem že spotřebuješ 2 spreje. To je asi 400kč a bude to vypadat hnusně..tak za 400 seženeš trubku nerez a bude to vypadat super

doporucuji chrom Montanu ci Molotow, drzi to jako prase a jsou to nejklalitnejsi spreje vubec.maysner píše:sry ze vytahuju stary tema
chci se zeptat jestli by se ten chrom ve spreji dal pouzit na parabolu predniho svetla. mam u jednoho svetla v horsim stavu ten lak(nebo co na tom je) tak bych to chtel necim opravit. sahat se na to nebude(bude to pod sklem)
co mi na to povite?
1. Montana
2. Molotow
3. Aerosol
I kdyz nekdy se to poradi meni, zalezi co potrebuje prestriknout...Ceny jsou od 99,--/400ml nebo pak XXL 195,--/750ml
http://www.facebook.com/djdoemixx
a efekt ?? Dela to ten dobrej chrom jak zrcadlo??A drzi to na plstu jak ??ja nevim ja sem nato kaslal a koupim si radsi origo pochromovany....DOEMIXXX píše:doporucuji chrom Montanu ci Molotow, drzi to jako prase a jsou to nejklalitnejsi spreje vubec.maysner píše:sry ze vytahuju stary tema
chci se zeptat jestli by se ten chrom ve spreji dal pouzit na parabolu predniho svetla. mam u jednoho svetla v horsim stavu ten lak(nebo co na tom je) tak bych to chtel necim opravit. sahat se na to nebude(bude to pod sklem)
co mi na to povite?
1. Montana
2. Molotow
3. Aerosol
I kdyz nekdy se to poradi meni, zalezi co potrebuje prestriknout...Ceny jsou od 99,--/400ml nebo pak XXL 195,--/750ml
Zdravim lidi, mám doma starší výfuk, který má docela zašlou koncovku ale je mi líto ho vyhodit, protože zvuk na autě má skvělý. Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti jak na tu koncovku dostat barvu alespon trochu podobnou chromu. Vlastně takovou lesklejší stříbřenku. Nechci nic luxus za drahý prachy to by se nevyplatilo. Prolézal jsem fórum a vesměs se tu na spraye nadává... Chápu že na lakování víčka nádrže atp je to o ničem když je to na očích ale na tu koncovku by mi stačilo něco co nebude nějak šíleně lesklé ale hlavně at to vydrží a nestojí to moc. Poradíte? dííkkkyyyy
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Zdravím!Jak to tady čtu,musím s váma krapet nesouhlasit.Jasně,když jsem stříkal ze začátku na čistý plast,stávalo se mi to,co tady píšete,že lak nezaschnul a při otření zůstával na prstech a podobně.Chce to zdrsnit plask,na který budete stříkat a pak před samotným lakováním nastříkat základem na plasty.Počkat tak půl hodinku než to zaschne a nanést v tenkých vrstvách ten takzvaný chrom ve spreji.Jasně,není to zrdcadlo,ale neotírá se to a drží to.V žádném případě nedoporučuju to pak přestříkávat bezbarvým sprejem,tím to celé zkazíte.Mám tak stříknuté zadní plastové lišty na Felicii...a za půlroku drží a nezměnili se od stříkání.
- Přílohy
-
- lista.jpg (36.04 KiB) Zobrazeno 7815 x

Silver chrom sada
http://www.tuningshop.cz/silver-chrom-sada.htm mate stim nekdo skušenost nebo dalši propadak chlapi.
jj Montana a molotowDOEMIXXX píše:doporucuji chrom Montanu ci Molotow, drzi to jako prase a jsou to nejklalitnejsi spreje vubec.maysner píše:sry ze vytahuju stary tema
co mi na to povite?
1. Montana
2. Molotow
3. Aerosol

Ps: ja uz jsem starsi pan, tak nic takoveho neprovadim, jen co si tak pamatuju

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

Re: Silver chrom sada
dneska sem jim volal do Rokycan i do Plzně jestli nemaj nějaký zkušenosti od zákazníků...konkrétně nic nevědíwsnw píše:http://www.tuningshop.cz/silver-chrom-sada.htm mate stim nekdo skušenost nebo dalši propadak chlapi.

Čau lidi, tak jak jsem si prolézal veškeré fóra a podobně, tak na svůj výfuk zkusím použít jednu z těch "sprejerských" značkem, Molotow nebo Montana. Za kila...co by ne, když to bude stát za hov*o tak to zas obrousím a zkusím něco jinýho. Výsledek dám vědět. Kdyby už tady někdo byl kdo to použil tak by sem taky moh hodit obrázek co vy na to?
Nosce te ipsum - know thyself
Jo taky by se mi libyli pochromovany veci, kolega v praci ma kontakt na cloveka co vlastni primo galvanovnu, prinese mi na nej kontakt a zkusim zjistit ceny, treba to nebude az tak hrozny a vyplati se to vic nez naky pokusy. Uvidime az to zjistim dam vam vedet.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
- stebloo
- Kontaktovat uživatele:
no tak galvanicke chromovani je kurevsk* drahyLaky píše:Jo taky by se mi libyli pochromovany veci, kolega v praci ma kontakt na cloveka co vlastni primo galvanovnu, prinese mi na nej kontakt a zkusim zjistit ceny, treba to nebude az tak hrozny a vyplati se to vic nez naky pokusy. Uvidime az to zjistim dam vam vedet.

-
na Aukru prodavaji barvy ve spreji BOSNY , chrom stejna kvalita ale super cena 77kč, a na vyfuk je tam střibrná barva která vydrži 650c,
našel jsem na internetu http://www.bosny.eu" onclick="window.open(this.href);return false; , prodaváji i po kusech a ceny- super 400ml --57kč.
našel jsem na internetu http://www.bosny.eu" onclick="window.open(this.href);return false; , prodaváji i po kusech a ceny- super 400ml --57kč.
my víme že jsi od nich
tak prostě řekni máme barvu.. tu a tu..a nestyď se

►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
někdy mi to příjde jak by byli roboti na TF
ale ne tak si chce udělat reklamu to chápuStanleyV6 píše:někdy mi to příjde jak by byli roboti na TF

Jen že některé ty reakce jsou tak chladné a bezcitné jak když by to vyjel komp z paměti
V tom hovno cítím, pomalu ani né přesvědčení. To je business dneska 

StanleyV6 píše:Jen že některé ty reakce jsou tak chladné a bezcitné jak když by to vyjel komp z pamětiV tom hovno cítím, pomalu ani né přesvědčení. To je business dneska

chjo lidi nomae se tay chytám za hlavu...
jakejkoliv chrom se po nanesení musí leštit!!!!
vy se divíte že po nastříkání je to nic moc.. matný.. že to není extra lesklý jak zrcátko..
CHROM PO VYSCHNUTÍ A ÚPLNÉM VYTVRZENÍ SE MUSÍ VYLEŠTIT.. ze začátku nějakou hrubší textilií (vždy jen bavlněná) aby se odstranily zbytky z povrchu (zaschlé mikro kapičky atd) které szcela nepřilnuly k povrchu.. a pak dále leštíme jemnější techtílií je to jakoby stejný postup jako když brousíte brusným papírem.. čim jemnější, tím hladší a lesklejší..
A je taky důležitý nanášení nátěru.. povrch musí být lehce zrdsněný a nesmý být mastný (čimž zabráníme odloupávání.. dále se nesmí stříkat zblízka.. musí se nátěr na povrch tzv. prášit a vrstva nesmí být moc tenká a ne moc silná.. cca 0,7mm protože při leštění se vlastně trochu odebere nátěr, tak aby tam pak jestě něco zustalo.. a to je vše
a hlavně chrom ve spreji není stejný jako lak ve spreji..

CHROM PO VYSCHNUTÍ A ÚPLNÉM VYTVRZENÍ SE MUSÍ VYLEŠTIT.. ze začátku nějakou hrubší textilií (vždy jen bavlněná) aby se odstranily zbytky z povrchu (zaschlé mikro kapičky atd) které szcela nepřilnuly k povrchu.. a pak dále leštíme jemnější techtílií je to jakoby stejný postup jako když brousíte brusným papírem.. čim jemnější, tím hladší a lesklejší..
A je taky důležitý nanášení nátěru.. povrch musí být lehce zrdsněný a nesmý být mastný (čimž zabráníme odloupávání.. dále se nesmí stříkat zblízka.. musí se nátěr na povrch tzv. prášit a vrstva nesmí být moc tenká a ne moc silná.. cca 0,7mm protože při leštění se vlastně trochu odebere nátěr, tak aby tam pak jestě něco zustalo.. a to je vše

a hlavně chrom ve spreji není stejný jako lak ve spreji..