Prosím kdo může pomožte mi - EXCEL příklady
Moderátor: Rudi
- Marian
- Kontaktovat uživatele:
Prosím kdo může pomožte mi - EXCEL příklady
Ahoj.
Mám takovou prosbičku. Mám udelat dvě seminární práce do exelu a vůbec nevím co s tím. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by to někdo zvládnul. Jsem ochotnej za to i finančeně zaplatit. Jendá se o 2 příklady.
To první zadání je:
V tabulkovém kalkulátoru proveďte výpočet plochy ohraničené křivkou a osou x na daném intervalu dle zadání (zadání bych poslal po domluvě se zájemcem, jedná se o určitý integrál) a to metodou malých a velkých obdélníků a lichoběžníkovou metodou. Výsledky porovnejte se skutečnou plochou.
A to druhé zadání bych taky dodal. Tak prosím jestli někdo ovládá EXEL, tak jestli by se mi ozval buď na ICQ 302021575, nebo nechal vzkaz tady na foru. Děkuji za odpovědi.
Mám takovou prosbičku. Mám udelat dvě seminární práce do exelu a vůbec nevím co s tím. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by to někdo zvládnul. Jsem ochotnej za to i finančeně zaplatit. Jendá se o 2 příklady.
To první zadání je:
V tabulkovém kalkulátoru proveďte výpočet plochy ohraničené křivkou a osou x na daném intervalu dle zadání (zadání bych poslal po domluvě se zájemcem, jedná se o určitý integrál) a to metodou malých a velkých obdélníků a lichoběžníkovou metodou. Výsledky porovnejte se skutečnou plochou.
A to druhé zadání bych taky dodal. Tak prosím jestli někdo ovládá EXEL, tak jestli by se mi ozval buď na ICQ 302021575, nebo nechal vzkaz tady na foru. Děkuji za odpovědi.
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím kdo může pomožte mi.
na ktere skole chcou tohle v excelu??? na tohle sou primarne jine programy jako napr. Matlab....
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- Marian
- Kontaktovat uživatele:
VOŠ automobilní Zábřeh, nevíš o někom kdo by to udělal??? Vůbec si s tím nevím rady.
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
jak na to spechas?zkus hodit link treba na stranky koleji z VS,obcas se tam lidi nudi:)
- Marian
- Kontaktovat uživatele:
No tak jednu jsem už měl odezdat a tu druhou do příštího týdne. A nevíš jak se tam dostanu???
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
najed na www.vsb.cz a pak hledej odkaz na 3patro,koleje....
- Marian
- Kontaktovat uživatele:
Tak buď jsem slepej, nebo to nemůžu najít. Nemohl bys mi poslat link přimo na tu stránku??
- Marian
- Kontaktovat uživatele:
BlackHole píše:Postni sem tu integrovanou funkci a taky dělení toho intervalu, mrknu na to... Dělat to v Excelu je jako mrdat se pravou rukou za levým uchem, ale budiž.
Ahoj díkec za ochotu ale už jsem to zmáknul. Teď bych potřeboval něco jinýho do exelu, tak jestli se ti ještě na to chce mrknout tak bych ti poslal zadání. Celkem hodně to spěchá.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty vole , ty chodis i tady ty hnupe? tady tom ze tridy (byvale)Marian píše:VOŠ automobilní Zábřeh, nevíš o někom kdo by to udělal??? Vůbec si s tím nevím rady.

nic mu nedelejte, je liny neco delat

Audi Coupe Quattro