Tak jsem konecne dokoncil drobnou renovaci motorovyho prostoru pote,co mi na celej motor komplet vytekla autobaterka...
Na prvni fotce sice neni videt ten zprasenej motor,ale okoli a hadicky tam pro predstavu jsou...
Neni to komplet zrenovovany,ale ja uz nejak nemam nervy....snad pristi vikend zas neco udelam...
taky se o to ted pokousim, ale pekne pomalu kazdej drzak chci ocistit obrousit a dat do cerny barvy... ale prace hafo klobouk dolu pekna prace
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
TEda fakt dobra pracicka ja bych na to asi nemel nervy a cas s tim motorem vse dukladne ocistit a nalestiti pak nabarvit hold se musim spokojit zatim s tim prvnim obrazkem takle nak ted vypada muj motor
Lestene to bylo lestici sadou z Hornbachu.Jde to s tim paradne...nejprve jsem puvodni nater sundaval dratenym kotoucem,nez me napadlo to vzit barvozroutem (ktery mi pak mimo jine explodoval do xichtu,takze sem 14 dni po hospitalizaci videl kulovy...ale hned z nemocnice sem se vratil k tomu a za pomoci "jinych oci" delal dal).Asi si dokazete predstavit ty rejhy z dratenyho kotouce...o to vic jsem mel lesteni.Barva je pouzita normalni ve spreji,jako podklad jsem pouzil plnic.Kdyz se motor zahreje,je barva takova lepkava,ale drzi v pohode.Vsehovsudy to stalo cca 700 kc.Chtel jsem to jen vyzkouset,priste bych koupil kvalitnejsi barvu.
Prosím tě můžeš mi napsat jméno té leštící sady v Hornbachu?? a ve které sekci jí tam najdu?? hledal jsem a nenašel, tak abych věděl na co se tam mám ptát ;o))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Jmenuje se to ňák "unipol", maj to i v bauhausu(tam se to viděl já) a najdeš to mezi kotoučema na vrtačku/excentriku/úhlovku, já taky prošel spoustu regálů než sem to našel. Je v tom - hrubej a jemnej kotouč na vrtačku + hrubá a jemná pasta.
Voyager píše:Jmenuje se to ňák "unipol", maj to i v bauhausu(tam se to viděl já) a najdeš to mezi kotoučema na vrtačku/excentriku/úhlovku, já taky prošel spoustu regálů než sem to našel. Je v tom - hrubej a jemnej kotouč na vrtačku + hrubá a jemná pasta.
Presne tak...ja si k tomu vzal jeste dva hadrovy kotouce na jemny dolesteni.... v Hornbachu to maji v naradi,je to zavreny a ma to svoji kasu.A je to v regalu uplne na konci po levy strane.